0

Budite bezbrižni na skijanju u inostranstvu uz AMS Osiguranje!

zima
Foto: AMS Osiguranje

Povrede na skijanju su veoma česte, a lečenje u inostranstvu je preskupo i često premašuje Vaš budžet. Ne dozvolite da Vam neplanirani finansijski troškovi pokvare odmor, već se na vreme zaštitite od brojnih rizika koji mogu nastati na ski stazi. U AMS Osiguranju za samo 1.260 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

pročitaj još

  Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na zimovanje idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 2.772 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, umesto Vas platiće AMS Osiguranje.

  Foto: AMS Osiguranje

  Budite potpuno rasterećeni na odmoru i ne razmišljajte da li se nešto dogodilo Vašem stanu ili kući dok ste Vi na putu. U AMS Osiguranju možete po veoma pristupačnim cenama osigurati svoj dom od brojnih nepredviđenih događaja poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. AMS Osiguranje misli na Vas i zato Vam omogućava dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije ukoliko odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u Vašem domu.

  Ne propustite pogodnosti koje AMS Osiguranje nudi i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja otputujte u inostranstvo potpuno bezbrižni. Ljubazno i stručno osoblje čeka Vas na  više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

  AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, skijanje, zimovanje