0

ISKORISTITE PRILIKU: U Fordovim servisima, uz zamenu pneumatika, besplatna kontrola oslanjanja!

Foto: Ford

Foto: Ford

Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila i odabrani ovlašćeni servisno-prodajni partneri koji učestvuju u akciji, po povoljnim cenama nude komplet usluga vezanih za sezonski prelazak sa letnjih na zimske pneumatike.

Paket usluga obuhvata prodaju i ugradnju zimskih pneumatika renomiranih svetskih proizvođača, „hotel“ za pneumatike po ceni 120 dinara mesečno po pneumatiku i vulkanizerske usluge.

Vlasnicima Fordovih automobila se preporučuje komplet zimskih točkova po sniženim cenama, a on obuhvata četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka, set ventila sa senzorima pritiska, set poklopaca točkova („radkapni“) i „matice”. Za vozila koja fabrički imaju čelične naplatke, nudi se paket koji sadrži četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka i set ventila sa senzorima pritiska.

Svi klijenti koji se odluče da u Fordovim servisima zamene pneumatike, dobijaju besplatnu kontrolu sistema oslanjanja, kao i specijalne uslove i popuste za otklanjanje uočenih nepravilnosti.

Izvor: PR Grand Motors

chats-viber-ts

Tagovi: akcija, domaće, ford, oslanjanje, servis, zimski pneumatici