0

“VUK” ISPRED TC UŠĆE: Tabač snega Prinoth Wolf u Beogradu!

Foto: Prinoth

Foto: Prinoth

Od ove sezone, u ski centru Kopaonik, specijalna mehanizacija za uređenje staza biće pojačana novim modelom najnovije generacije tabača sa vitlom. Prinoth Wolf stiže u Beograd 18. novembra i biće izložen ispred tržnog centra “Ušće” do 20. novembra, a nakon toga će biti prebačen na Kopaonik, gde će spremati staze za skijaše i bordere.

Svi zainteresovani će imati priliku da tokom ovog vikenda vide novi tabač, da se upoznaju sa njegovim impresivnim karakteristikama i da vide kako izgleda njegova unutrašnost.

Foto: Prinoth

Foto: Prinoth

“Vuk” je vodeći model Prinotha, a dizajner ove najmodernije mašine za tabanje snega je čuvena italijanska dizajnerska kuća Pininfarina. Tabač je eco-friendly, što znači da je usklađen sa svim evropskim normama i standardima za korišćenje ovakvog vozila u nacionalnim parkovima.

Foto: Prinoth

Foto: Prinoth

Svoj simboličan naziv je dobio iz razloga što je trenutno najefikasniji tabač na tržištu. Zahvaljujući jedinstvenoj radnoj širini od 6 metara i brzini koju dostiže, ima mogućnost da utaba 350 hiljada kvadrata za samo 5 radnih sati. Zahvaljujući svojim performansama i vitlu, ovaj tabač može da savlada strminu od 100 procenata (45 stepeni), u zavisnosti od snežnih uslova.

Izvor: PR Skijališta Srbije

chats-viber-ts

Tagovi: kopaonik, prinoth wolf, Skijališta Srbije, tabač snega, tc ušće