0

SEDAM PREMIJERA U 2017. GODINI: Opelova ofanziva od Ampere-e do nove Insignije

Foto: Opel

Foto: Opel

Sledeće godine, Opel kreće u ofanzivu „punom parom“, i to u svim kategorijama vozila. „7 u 17“ je naziv te modelne ofanzive koja uključuje 7 premijera u 2017. Nikada u svojoj dugoj istoriji proizvodnje automobila, koja traje od 1889. godine, Opel nije imao toliko novih modela u jednoj kalendarskoj godini. „7 u 17“ je deo sveobuhvatnog plana koji podrazumeva lansiranje 29 novih modela između 2016. i 2020. godine.

Foto: Opel

Foto: Opel

Predstavljena na Salonu automobila u Parizu, Ampera-e će revolucionalizovati elektro mobilnost, i to već od proleća 2017 godine. Sa autonomijom od 500 kilometara čisto na električni pogon, Ampera-e dominira u svojoj klasi. Pored toga, Ampera-e sa svojih 150 kW/204 KS pruža performanse sportskog automobila, uz prostranost jednog modela iz C segmenta.

Foto: Opel

Foto: Opel

Potpuno nova Opel Insignia Grand Sport, sedan sa petoro vrata kojeg krasi silueta kupea, sportska upravljivost i vodeći pogon na sva četiri točka u klasi, takođe ima svoju premijeru. Kao i prethodni model, prodat u više od 900.000 primeraka, i nova Insignia će se proizvoditi u Riselshajmu.

Baš kao i Insignia Grand Sport, nova Opel Insignia Sports Tourer deli svoju filozofiju dizajna sa vizionarskom Opel Monza Concept studijom iz 2013. Sportski „anfas“ sa tankim farovima šalje poruku čistog dinamizma. U poređenju sa prethodnikom, unutrašnji prostor je znatno povećan, posebno kada je reč o zadnjoj klupi i prtljažniku.

Sa modelom Opel Insignia Country Tourer, Sports Tourer je ponovo transformisan u avanturistu sa pogonom na sve točkove i off-road “atributima”. Novi Country Tourer je pravi izbor za ljubitelje zimskih sportova, prirode, i sve one koji znaju da cene individualnost.

Foto: Opel

Foto: Opel

Sledeće godine, posebna verzija uspešnog Opel Vivara, doneće novi nivo konfora i fleksibilnosti za putnike. Na početku 2017. godine, najprodavanijem SUV-u u B segmentu, modelu Mokka X,  pridružiće se novi krosover model – Opel Crossland X. Novajlija će ima zadatak da donese dodatni podsticaj kada je reč o trendu koji podrazumeva sportski nastrojene i prostrane krosover modele.

Izvor: PR Opel Srbija

chats-viber-ts

Tagovi: ampera-e, crossland x, insignia, opel, vivaro