2

VIVA LAS VEGAS: Vorsteiner McLaren 570

Foto: Vorsteiner

Foto: Vorsteiner

Tradicionalni SEMA Show, koji se svake godine održava u Las Vegasu, a okuplje gotovo sve poznate svetske brendove iz oblasti tjuninga i auto-opreme, samo što nije počeo, a poznati su već i neki modeli koji će se tamo po prvi put pojaviti.

Foto: Vorsteiner

Foto: Vorsteiner

Jedan od njih je, pomalo i iznenađenje, a radi se o supersportskom McLaren 570, koji je „dorađen“ od strane firme Vorsteiner, koje se inače specijalizovala za izradu felni, kao i delova od ugljeničnih vlakana.

Foto: Vorsteiner

Foto: Vorsteiner

Nakon ovog „tretmana“, McLaren 570 (S ili GT verzija, nebitno) izgleda daleko agresivnije, i može se reći, kao da je stigao sa trke GT3 šampionata, imajući u vidu ogroman „repni“ spojler, kao i ništa manje impresivan zadnju difuzor.

Foto: Vorsteiner

Foto: Vorsteiner

Naravno, imajući u vidu čime se kompanije Vorsteiner bavi, logično je da se ovaj automobil „kotrlja“ na felnama pomenutog proizvođača, koje su izrađene od specijalne lake legure, i to kovanjem. Ono što treba napomenuti jeste da Vorsteiner omogućava svim vlasnicima McLarena 570 da „personalizuju“ svoj automobil, na osnovu ponuđenog rešenja.

Đorđe Pavićević/TopSpeed

chats-viber-ts

Tagovi: 570gt, 570s, las vegas, mclaren, sema show, tjuning, vorsteiner
Popularni komentari
  • V
    Vlada

    Ruzan skroz