1

ZIMSKA PONUDA: U BMW salonima popust od 15% na originalne točkove

Foto: BMW

Foto: BMW

Dizajnirani da precizno odgovaraju BMW modelima, garantuju sigurnost i postaju deo ličnog stila vozača. Originalna BMW ponuda zimskih točkova nudi značajne prednosti u odnosu na letnje pneumatike na temperaturama od 7 oC i niže. Potrebna je prava oprema kako bi osigurali uživanje u svakoj krivini tokom vožnje po snegu i ledu.

Foto: BMW

Foto: BMW

Pored originalnih zimskih točkova, za potpuno uživanje u vožnji tokom zimskih uslova preporuka BMW-a je inteligentni pogon na sva četiri točka xDrive koji osigurava najbolje moguće prianjanje i povećava agilnost  u svim uslovima vožnje. Sistem reaguje munjevito i proaktivno tako da se prilagođava novim uslovima na način koji ne ugrožava komfor i prevazilazi očekivanja putnika.

Foto: BMW

Foto: BMW

Zahvaljujući varijabilnoj raspodeli obrtnog momenta, xDrive donosi 100% zadovoljstvo u vožnji na svakom terenu uz maksimalnu bezbednost, bilo da se radi o iznenadnoj promeni vremenskih uslova koji utiču na promene stanja podloge ili o nagloj promeni u toku vožnje kao što je promena pravca kretanja ili ubrzanje. BMW xDrive prikuplja informacije iz celog vozila pomoću komunikacione linije brzinom od 10 Mbit/s i pouzdano otkriva specifične potrebe određene podloge, a zatim u deliću sekunde osigurava stabilnost putanje, pouzdanost i perfektnu trakciju.

Foto: BMW

Foto: BMW

Vožnja po krivudavim putevima ili dinamični ulazak u krivinu postaju naročito zabavni sa xDrive sistemom, osećaj kod vozača je kao da BMW sam vodi kroz krivine. xDrive osigurava da se snaga ne troši na gubitku trakcije, svaki kilovat snage se efikasno prenosi, a to pokazuju i podaci o ubrzanjima dok je potrošnja goriva gotovo nepromenjena.

Foto: BMW

Foto: BMW

Podsećamo da je u BMW salonima aktuelna rođendanska ponuda za BMW X modele sa M paketom opreme u promotivnom periodu koji traje do 15. novembra 2016. godine. Kupovinom BMW modela X1, X3, X4, X5 ili X6, klijenti ostvaruju pravo na BMW produženu garanciju u trajanju od čak 5 godina ili 200.000 pređenih kilometara, a izborom prepoznatljivog M paketa opreme, značajno uštede. BMW X modeli dostupni su za test vožnju u BMW prodajnim salonima.

Izvor: PR Delta Motors

chats-viber-ts

Tagovi: bmw, gume, pneumatici, ponuda, točkovi, xdrive, zima
Popularni komentari
  • M
    Mujadin

    Nemam ni kola.