3

POKAZNA VEŽBA: Najnoviji proizvodi kompanije Sonax na delu!

Foto: AK Stojanov

Foto: AK Stojanov

Kompanija “Kopren”, ovlašćeni zastupnik za brend Sonax, organizovala je prvi seminar u prostorijama auto-kuće “Stojanov”. Sonax seminar okupio je veliki broj zaintresovanih, a gostujući predavač iz Nemačke, Christian Resh, prezentovao je nove tehnike i tehnologije iz oblasti “detailinga”, posebno na temu keramičke zaštite laka i novih polir pasta. Pored prezentacije, okupljeni su imali priliku i da testiraju najnovije proizvode renomirane nemačke kompanije.

Foto: AK Stojanov

Foto: AK Stojanov

Stojan Koprenović, direktor firme “Kopren”, tom prilikom je istakao: “Lidersku poziciju na srpskom tržištu imamo zahvaljujući tome što nudimo uvek tehnološki napredne proizvode vrhunskog kvaliteta. U prilog tome govori i činjenica da smo organizovali prvi Sonax seminar u Srbiji i prvi put su svi polaznici seminara i gosti mogli da vide nov proizvod na tržištu C36, koji pruža keramička zaštita laka na vozilima. Čast nam je da smo mi ogranizatori druge po redu promocije proizvoda Sonax C36 Profiline Ceramic Coating u svetu!”

Foto: AK Stojanov

Foto: AK Stojanov

Inače, kompanija Sonax je najpoznatiji evropski proizvođač automobilske kozmetike sa sedištem u Nemačkoj. Tradicija duža od pola veka u proizvodnji kvalitetnih i tehnološki naprednih sredstava za profesionalnu i ličnu upotrebu pri čišćenju i održavanju automobila, čini ovu marku apsolutnim liderom na svetskom tržištu.

Foto: AK Stojanov

Foto: AK Stojanov

Proizvodi su cenjeni i prepoznatljivi u preko 70 zemalja sveta, a Sonax je dugi niz godina pouzdan partner nekih ekipa F1 zbog izuzetnog kvaliteta. Paleta od preko 300 različitih proizvoda namenjenih pranju, poliranju, čišćenju unutrašnjih delova, osvežavanju, te pomoćnih sredstava, stoji na raspolaganju vlasnicima automobila, kao i profesionalcima, u cilju postizanja vrhunskog izgleda, čistoće, dužeg veka trajanja i poboljšanja performansi vozila.

Foto: AK Stojanov

Foto: AK Stojanov

Sonax je nazaobilazan partner prilikom održavanja, zaštite od spoljnih uticaja, ali i prilikom doterivanja vozila i povećanja njegove upotrebne i estetske vrednosti. Veliki broj inovacija i tehnološka unapređenja proizvoda koja pažljivo prate razvoj automobilske industrije, što je ova prezentacija u Novom Sadu, uostalom, i pokazala.

Foto: AK Stojanov

Foto: AK Stojanov

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: ak stojanov, demonstracija, farba, kopren, kozmetika, lak, poliranje, sonax
Popularni komentari
 • M
  Mirko

  Ima i poznatijih i boljih proizvoda od Sonaxa, jedino sto su skupi za nase uslove, pa nisu ni zastupljeni na nasem trzistu. Prezentacija je ok, ali bilo bi lepo kada bi svi prezentovani proizvodi bili zastupljeni na nasem trzistu.

 • k
  kimi

  Sudeci po polozaju ruku g-dina Stojan Koprenović-a to je Vucic u drugoj kozi.

 • V
  Vlada

  Fra ber ga jede za dorucak