3

JEFTINIJI I DO 15 ODSTO: Izuzetna ponuda Volvo automobila

Foto: Volvo

Foto: Volvo

Za Volvo automobile u Srbiji, ovaj oktobar je sav u znaku broja 10! Upravo u ovom mesecu se navršava deset godina od kako se poznati švedski proizvođač, posredstvom Grand Motorsa, zvanično vratio na naše tržište, a u poslednjoj dekadi oktobra, u 10 prodajnih dana – od 20. do 31. oktobra – potencijalnim kupcima se nudi ograničen kontigent vozila sa popustima od 10 odsto.

Foto: Volvo

Foto: Volvo

Ali, za nekoliko automobila ovaj oktobarski popust je i veći, pa se mogu kupiti i sa 15 odsto nižom cenom. Među njima je, na primer, S60 D4 R-DESIGN, u mnogome poseban automobil. Pokreće ga četvorocilindarski dizel motor od 1.969 cm3 sa 190 „konja“ i 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta koji se, posredstvom osmostepenog automatskog menjača, prenose na prednje točkove.

Foto: Volvo

Foto: Volvo

Dugačak spisak s opremom R-DESIGN (sa više od 50 eksluzivnih „stavki“), na vozilu s popustom od 15 odsto je dodatno proširen, pa su na njemu, između ostalog, još i električno podesivo vozačevo sedište sa memorijom, sigurnosne matice za naplatke, naslon za ruke pozadi sa držačima za čaše i kasetom, senzori za parkiranje napred i pozadi, Business ”komplet“ za informisanje i zabavu (Sensus navigacija sa mapa Evrope i Srbije, Sensus Connect Infotainment ekran od 7 inča, Web Browser, Media Bluetooth, DVD, IPod, USB); svetlosni „blok“ Light (aktivni Dual-Xenon farovi, prskalice za pranje farova pod visokim pritiskom, unutrašnji i spoljašnji retrovizori sa automatskim zatamnjenjem, posebno ambijentalno unutrašnje osvetljenje); Winter paket (grejanje prskalica za pranje vetrobranskog stakla, grejači vetrobranskog stakla, grejanje prednjih sedišta); unutrašnjost obložena crnom (Nubuck) kožom itd. Nekoliko ovakvih automobila je raspoloživo u beloj i crnoj metalik boji.

Foto: Volvo

Foto: Volvo

Uvoznik skreće pažnju na još jedno vozilo iz specijalne ponude – takođe je iz familije S60 D4 koje nosi oznaku EDITION. I ovaj automobil je sa opremom visokog nivoa.

Foto: Volvo

Foto: Volvo

„Za sve nove vlasnike automobila S60 pripremili smo i iznenađenja – vredne poklone“, kaže direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić. „Uz dve verzije modela S60, potencijalnim kupcima je po specijalnim cenama raspoloživ i ograničen kontigent u Srbiji vrlo popularnih automobila Volvo XC60. Za one koji umeju da cene nadaleko čuveni švedski kvalitet, ujedinjen s natprosečnim komforom, odličnim voznim performansama i vrlo naprednim bezbednosnim tehnologijama ovo je pravi trenutak za kupovinu novog, više nego izdašno opremljenog automobila čuvene marke. Sasvim smo sigurni da je ponuda u čast desetogodišnje saradnje Grand Motorsa i Volvoa istinska prilika za best buy kupovinu“, uverava gospodin Arsić.

Foto: Volvo

Foto: Volvo

Izvor: PR Grand Motors

chats-viber-ts

Tagovi: edition, grand motors, ponuda, r-design, s60, volvo
Popularni komentari
 • M
  Mujadin

  Prvo podignu za 20 pa spuste za 10%

 • Z
  Zainteresovani

  Džaba sve kad za našeg prosečnog srbina i dalje važi parola: žena može da bude iz sela, ali auto mora iz Nemačku!

 • P
  Pantelija Topalović

  Vo….vo!
  Negde nestalo L….