1

TopSpeed VIP Challenge: Dvostruko slavlje

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Svaki dan nam donosi nove izazove, a neke od izazova i mi stvaramo sami. U proteklih 10 godina, TopSpeed je napravio nekoliko takvih izazova pod nazivom VIP Challenge, a sada je, naravno, kao i uvek sa svojim partnerima, pripremio i jedan novi – Peugeot 308 VIP Challenge. Tim povodom, u hotelu Radisson Blu Old Mill, u Beogradu, organizovana je prigodna proslava.

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Andrej Kulundžič, koji je pokrenuo čitav ovaj projekat, zajedno sa vodeteljem Dejanom Pantelićem, najpre se prisetio početka serijala VIP Challenge. Jer, malo ljudi se seća ko je to bio prvi gost!? Njemu, doduše, nije potrebna nikakva posebna najava, već je dovoljno samo reći da je to bio legendarni, sada nažalost pokojni, Dragan Nikolić, a u ovom našem svetu na četiri točka, poznat još i kao Brana Mitrović – Flojd!

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

TopSpeed VIP Challenge je, inače, pravljen najčešće na asfaltu, ali i u prašini, van uređenog puta, pa i na vodi… Zapravo, ovako su nastali serijali u kojima su se naše poznate ličnosti oprobale u vožnji različitih vozila – tu su bili Opel Astra Coupe OPC (2006.), SeaDoo vodeni skuteri (2007.), Toyota LandCruiser (2007.), Toyota Prius (2008.), Opel Astra GTC (2012.) i Opel Adam (2014.).

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Nakon ovog podsećanja, predstavljen je i drugi povod ovog okupljanja, a to je Peugeot 308 VIP Challenge. Naime, tokom minulog leta snimljen je novi, sedmi po redu serijal, u kojem se naše poznate ličnosti iz sveta šou-biznisa, sporta i kulture, bore sa “lavom” tj. automobilom Peugeot 308 na stazi Autokomerc karting centra.

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Sam automobil je jedan “klasičan”, ali veoma svež i elegantan pripadnik C segmenta, kakav se može nabaviti u salonu Euroimpex Autogroup. Ono što je zanimljivo je to da ga pokreće turbo-benzinski agregat od 1,2 litra i 130 KS, što se na stazi pokazalo kao sasvim dovoljno! A budući da naši takmičari nisu štedeli ni sebe, ni automobil, ali ni pneumatike, neizostavan partner bila je kompanija Pneumaster iz prodajnog lanca Vianor, koja je obezbedila adekvatne Nokian gume.

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Da bi sve to proteklo bezbedno, pobrinulo se AMS Osiguranje. Peugeot 308 je, takođe, zahtevao i kvalitetno gorivo, a tu već odavno imamo proverenog saveznika u kompaniji EKO Srbija! Naravno, sve ovo nikako ne bi bilo moguće realizovati da nije bilo podrške i naših proverenih partnera i saradnika, kompanija N Sport i Puma, pa Paul Picot i Final, zatim DPC-a i Telegrafa

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Emitovanje je već počelo na televiziji N1, koja je lider u oblasti informativnog programa u Srbiji i regionu. Zapravo, radi se o 20 epizoda, svaka u trajanju od 10 do 13 minuta, u kojima naše poznate ličnosti, ukupno njih 16, odnosno 8 takmičarki i 8 takmičara, uz savete Andreja Kulundžića, bore za što bolje vreme.

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

A kako su se u borbi sa “lavom” snašle Aleksandra Radović, Nina Lečić, Neda Ukraden, Jelisaveta Orašanin, Sanja Kužet, Ana Bebić, Marijana Mićić i Bojana Lazić, kao i Željko Šašić, Milan Vasić, Bogoljub Mitić – Đoša, Nenad Danilović – Neša Bridžis, Milan Kalinić, Dragan Marinković – Maca, Bojan Perić i Predrag Popović – Pop, možete videti ukoliko ostanete uz TV N1 premijerno subotom, u 19.45 časova. Oni koji propuste premijeru, imaju priliku da to “isprave” već narednog dana, u nedelju, u terminu od 17.45 h. Dakle, novi izazov je počeo!

Sve ovo možete da pratite i u štampanim i elektronskim medijima, društvenim mrežama… Pa, zato budite uz TopSpeed!

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: autokomerc, hotel, jubilej, peugeot 308, proslava, radisson blu old mil, topspeed, vip challenge
Popularni komentari
  • M
    Miki

    Milan Kalenic? Zar njemu nisu oduzeli dozvolu zbog sudara na Kopu i svih onih akrobacija po gradu?