1

Opel Club Serbia i PSC Komnenović proslavili jedanaestu godišnjicu rada kluba

Foto: PSC Komnenović

Foto: PSC Komnenović

PSC Komnenović, član nemačkog AVAG holdinga iz Augsburga, ovlašćeni distributer Opela, učestvovao je na devetom velikom skupu Opel kluba Srbije (OPCS), na Adi Huji u Beogradu. Svake godine, ova manifestacija koju tradicinalno organizuje OPCS, okuplja zaljubljenike u Opel automobile na jednom mestu.

Predsednik tog kluba, Marko Drašković, uručio je tom prilikom zahvalnicu Milošu Komnenoviću, direktoru PSC Komnenović, za promociju Opel kluba Srbija:

Foto: PSC Komnenović

Foto: PSC Komnenović

“Zadovoljstvo je videti da je iz godine u godinu, sve više učesnika ove manifestacije. To pokazuje da Opel korača pravim putem. Ovim putem se zahvaljujemo svim ljubiteljima Opela koji su uveličali ovu manifestaciju svojim dolaskom kao i prodajno-servisnom centru Komnenović, koji je prepoznao značaj ovakvog skupa, kako bi jedan od najvećih automobilskih svetskih brendova bio još više popularizovan na tržištu Srbije”, rekao je Drašković.

Pored ljubitelja Opelovih automobila, kojih je ove godine bilo preko 150 iz svih krajeva Srbije, događaj je pratilo i nekoliko stotina ljudi. Opel klub Srbije postoji 11 godina, a PSC Komnenović će nastojati da ga podržava i ubuduće.

Izvor: PSC Komnenović

chats-viber-ts

Tagovi: ada huja, klub srbija, opel, psc komnenović, skup
Popularni komentari
  • D
    Deki

    Lepa devojka pored auta…