0

AMS OSIGURANJE: Ugovorite Putno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Foto: AMS

Foto: AMS

Spremate se za odlazak na odmor, ali od brojnih obaveza ne stižete da se osigurate pred put. Ne dozvolite da vas nedostatak vremena natera da rizikujete, jer su troškovi lečenja u inostranstvu veoma skupi. Odaberite pravo osiguravajuće društvo i zaključite polisu Putnog osiguranja ne izlazeći iz svoje kuće!

AMS Osiguranje unapredilo je svoje usluge i omogućilo vam da ugovorite Putno osiguranje brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs. Tako ćete uštedeti ne samo vreme, već i novac, jer samo u promotivnom periodu, AMS Osiguranje omogućava da ovim putem ostvarite čak 30% popusta na premiju osiguranja.

Tako će vas premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu je veliki, a samo pregled u inostranstvu može vas koštati preko 50 evra.

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Ne prepuštajte stvari slučaju, zaključite polisu Putnog osiguranja i osigurajte se da će troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, AMS Osiguranje preuzeti na sebe. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu, i budite sigurni da će troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas, platiti AMS Osiguranje.

Sve što treba da uradite jeste da od svoje kuće, u samo nekoliko koraka ugovorite Putno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

Izvor: AMS Osiguranje

chats-viber-ts

Tagovi: ams osiguranje, putno zdravstveno osiguranje