2

NAJMODERNIJI U ISTOČNOJ EVROPI: Svečano otvoren British Motors Jaguar Land Rover centar

Foto: British Motors

Foto: British Motors

Sinoć je u Beogradu, u prisustvu velikog broja zvanica, svečano otvoren British Motors Jaguar Land Rover centar, najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za Jaguar i Land Rover vozila.

Foto: British Motors

Foto: British Motors

Zvanicama na svečanom otvaranju British Motors Jaguar Land Rover centra obratili su se predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, ambasador Velike Britanije u Srbiji Denis Keefe, regionalni menadžer prodaje Jaguar Land Rover grupe Erik Ploss i generalni direktor kompanije British Motors Ostoja Mijailović.

Foto: British Motors

Foto: British Motors

„Srpsko automobilsko tržište beleži značajan rast u poslednjih nekoliko godina. Srbija ima strateški položaj u Evropi, što je uostalom prepoznala i Jaguar Land Rover grupa. British Motors centar za Jaguar i Land Rover biće prvi i najveći u ovom delu Evrope, a u narednih godinu dana je planirano otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji. Otvaranje jednog ovakvog centra za premijum vozila daje dodatni pozitivan signal da se tržište automobilske industrije u našoj zemlji stabilizovalo“, izjavio je Ostoja Mijailović, generalni direktor kompanije British Motors.

Foto: British Motors

Foto: British Motors

Svečanom otvaranju British Motors Jaguar Land Rover centra prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz sveta politike, sporta, estrade, među kojima su ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Branislav Nedimović, Saša Kovačević, Saša Popović, Aco Pejović, Zvezdan Terzić, Andrej Kulundžić, Aleksandra Perović, Nikola Lazetić, Nenad Bjeković, Momčilo Moca Vukotić i mnogi drugi. U British Motors Jaguar Land Rover centar uloženo je više miliona evra i u njemu će raditi 50 zaposlenih koji su prošli strogu selekciju i obuku u Velikoj Britaniji i ostalim Jaguar Land Rover trening centrima.

Foto: British Motors

Foto: British Motors

U ovom centru će biti biti izloženi svi aktuelni modeli Jaguara i Land Rovera:

– Jaguar (XE, XF, XJ, F-Pace i F-Type)
– Land Rover (Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Range Rover)

British Motors Jaguar Land Rover centar ima površinu od 3.200 kvadratnih metara, a nalazi se na Zrenjaninskom putu, na placu ukupne površine 11.000 kvadratnih metara. Objekat je izgrađen po poslednjim standardima Jaguar Land Rover grupe i prema projektu koji je napravljen u Velikoj Britaniji.

Izvor: PR British Motors

chats-viber-ts

Tagovi: british motors, jaguar, land rover, range rover, salon
Popularni komentari
  • C
    Cacko

    Bravo Ostoja, od segrta u Autoprevozu koji je prekivao kocnice do vrhunskog biznismena . Svaka cast. A meni tata pricao da ucim skolu . . .

  • S
    SRLE

    Lepo.