0

Ugovorite Putno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Ukoliko ste se odlučili za put u inostranstvo, ne zaboravite da se pre polaska osigurate od brojnih nepredviđenih događaja, jer su troškovi lečenja u drugim zemljama veoma skupi i često premašuju vaš budžet. Sve što je potrebno da uradite jeste da napravite pravi izbor osiguravajućeg društva, ugovorite kvalitetno Putno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni.

AMS Osiguranje je pravi izbor za vas, jer omogućava da polisu Putnog osiguranja zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu. Pri tome ćete i znatno uštedeti vaš novac, jer se prilikom ugovaranja Putnog osiguranja na ovaj način, samo u promotivnom periodu, odobrava popust od čak 30%. Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara.

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Ne prepuštajte stvari slučaju, zaključite polisu Putnog osiguranja i osigurajte se da će troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, AMS Osiguranje preuzeti na sebe.

Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu, i budete sigurni da će troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti AMS Osiguranje.

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Jedino što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

Izvor: PR AMS Osiguranje

chats-viber-ts

Tagovi: ams osiguranje, amss, putno zdravstveno osiguranje