0

BEZBEDNO NA PUTU: AMS Osiguranje webshop

Isplanirali ste putovanje u inostranstvo, ali od brojnih obaveza ne stižete da se osigurate pred put? AMS Osiguranje ima rešenje!

Ova kompanija je unapredila je svoje usluge i od sada brzo, lako i jednostavno, omogućava ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja.

Tako klijenti ne štede samo vreme, već i novac, jer ukoliko se odluče da na ovaj način zaključe polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, samo u promotivnom periodu, odobrava se popust od čak 30 %.

Foto: AMS

Foto: AMS

Tako premija osiguranja za 7 dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, košta svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako se na odmor ide porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period.

Dovoljno je samo da prijaviti osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji se dobija uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, a AMS Osiguranje će obaviti ostalo…

Foto: AMS

Foto: AMS

Imajte u vidu da je rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu veliki i zato je dobro da mislite na vreme. Ne propustite pogodnosti koje ste trenutno nude, već napravite pravi izbor osiguravajućeg društva i na odmor krenite potpuno bezbrižni.

Sve što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće ugovorite Putno zdravstveno osiguranje. Procedura online kupovine polise je brza i sigurna i sastoji se iz 5 jednostavnih koraka.

Foto: AMS

Foto: AMS

Gde god da krenete, polisa Putnog zdravstvenog osiguranja, omogućava Vam potpuni mir i uživanje u svakom trenutku odmora u inostranstvu jer AMS Osiguranje preuzima brigu o vašem zdravlju za vreme trajanja putovanja i Vi ste 24 časa osigurani.

Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009. AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

Foto: AMS

Foto: AMS

PR AMS Osiguranje

Tagovi: AMS, ams osiguranje, putovanje