0

BRZO, LAKO I JEDNOSTAVNO: Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online i ostvarite čak 30% popusta!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Isplanirali ste put u inostranstvo, ali od brojnih obaveza ne stižete da se osigurate pred put? Ne dozvolite da vas nedostatak vremena natera da rizikujete, jer su troškovi lečenja u drugim zemljama veoma skupi. Mislimo na vas i zato smo usavršili svoje usluge i omogućili vam da od sada brzo, lako i jednostavno, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online na našem sajtu.

Tako štedite ne samo vreme, već i novac, jer ukoliko se odlučite da na ovaj način zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, samo u promotivnom periodu, odobravamo vam popust od čak 30%. Tako će vas premija osiguranja za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period.

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi ćemo preuzeti na sebe.

Imajte u vidu da je rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu veliki i zato je dobro da mislite na vreme. Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo, već napravite pravi izbor osiguravajućeg društva i na odmor krenite potpuno bezbrižni. Sve što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće ugovorite Putno zdravstveno osiguranje.

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Procedura online kupovine polise Putnog zdravstvenog osiguranja je brza i sigurna i sastoji se iz 5 jednostavnih koraka. Gde god da krenete, polisa Putnog zdravstvenog osiguranja, omogućava Vam potpuni mir i uživanje u svakom trenutku vašeg odmora u inostranstvu jer AMS Osiguranje preuzima brigu o Vašem zdravlju za vreme trajanja putovanja i Vi ste 24 časa osigurani.

Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009. AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

Izvor: AMS Osiguranje

chats-viber-ts

Tagovi: ams osiguranje, odmor, putno zdravstveno osiguranje