0

Lakše do Toyota hibrida uz „Toyota eko subvenciju“

Foto: Toyota Srbija

Foto: Toyota Srbija

Kako bi hibridnu tehnologiju učinila dostupnijom kupcima u Srbiji, Toyota je uvela „Toyota eko subvenciju“, čiji iznos zavisi od izabranog modela, do maksimalno 3.000 evra. Recimo, za Yaris hibrid subvencija iznosi 1.000 evra, za hibridne verzije modela RAV4 i Prius iznosi 2.000 evra, dok za modele Auris i Auris TS subvencija iznosi 3.000 evra, uz mogućnost finansiranja sa 0% kamate za privatna i pravna lica.

Pored subvencije, kupci mogu da računaju na odlične finansijske uslove i Toyota osiguranje, novi proizvod u saradnji sa Wiener Stadische osiguranjem. Tokom leta, u mreži ovlašćenih Toyota partnera širom Srbije, održavaće se „hibridni dani“, kada će kupci moći da testiraju gamu hibridnih modela.

Toyotina hibiridna porodica broji već preko 9 miliona prodatih hibrida u svetu. Od 1997. godine, kada je lansiran prvi putnički hibridni automobil, Prius, iz godine u godinu raste prodaja hibida u svetu. U Evropi, svaka peta prodata Toyota ima hibridni pogon, dok je svaki treći Auris prodat u Evropi – hibridni.

Izvor: PR Toyota Srbija

chats-viber-ts

Tagovi: auris, hibrid, prius, rav4, subvencija, toyota, yaris