0

MINI MIKSER zvanično vozilo Mikser festivala 2016.

Foto: MINI Srbija

Foto: MINI Srbija

MINI Srbija i Mikser pozivaju zainteresovane umetnike, dizajnere, street artiste i sve druge kreativce da se priključe ovogodišnjoj akciji Mikser Festivala i kreiraju „MINI Mikser“, zvanično vozilo Mikser festivala koje će biti predstavljeno od 8. do 12. juna 2016. godine u Mikser House.

Prijave na konkurs su počele, a najbolji rad će, pored predstavljanja umetničkog rada u Mikser House u vidu brendiranog MINI automobila tokom trajanja festivala, osvojiti i vredan poklon. Pobednik će biti proglašen 5. juna, a nagrada za autora će obuhvatiti vikend korišćenje MINI-ja, kao i all-inclusive paket aranžman u etno odmorištu Zornića Kuća.

Zadatak konkursa je osmišljavanje izgleda „Mini Mikser“ vozila inspirisanog temom ovogodišnjeg Mikser festivala „Osetljivo društvo“, usmerenom na pitanja rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, multikulturalnosti i efikasnijeg rešavanja konflikta.

Pravo učešća na konkursu imaju svi umetnici sa teritorije Srbije, bez obzira na uzrast i formalno obrazovanje, a koji poseduju vozačku dozvolu B kategorije. Detalji o načinu prijavljivanja dostupni su na linku.

Izvor: PR MINI Srbija

chats-viber-ts

Tagovi: mikser festival, mini, nagrada, umetnost