0

U SUSRET POLJOPRIVREDNOM SAJMU: Bogata ISUZU ponuda uz atraktivne popuste i uslove finansiranja

Foto: TRIO Motors

Foto: TRIO Motors

Na predstojećem 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, firma TRIO Motors d.o.o. iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, predstaviće čitav spektar modela iz svog komercijalnog programa.

Foto: TRIO Motors

Foto: TRIO Motors

Posetiocima sajma biće prezentovano nekoliko različitih verzija izuzetno popularnog pikapa D-MAX, svi u najtraženijoj Crew Cab verziji sa četvoro vrata i pet sedišta – od osnovnog paketa opreme Satellite, koji startuje od 22.600 evra (+PDV), preko Planet opreme, u kojoj će izloženi model imati i tzv. canopy (zatvoreni tovarni prostor), do verzije Solar sa automatskim menjačem, koja dolazi sa puno dodatne opreme, a startuje od 26.600 evra (+PDV).

Foto: Martin Candir/TopSpeed

Foto: Martin Candir/TopSpeed

Ipak, verovatno najveća atrakcija na štandu biće impresivni ISUZU D-MAX Monster Truck, u jedinstvenoj mat crnoj boji, specijalno modifikovan od strane TRIO Motorsa, s napomenom da se njegova celokupna dodatna oprema bez problema može ugraditi i na bilo koji drugi D-MAX. Cena izloženog modela iznosi 35.500 evra (+PDV).

Foto: Martin Candir/TopSpeed

Foto: Martin Candir/TopSpeed

Onima koji su u potrazi za kamionom, TRIO Motors nudi kompletnu paletu lakih i srednjih kamiona Isuzu N i F serije. Na sajmu će biti izložen Isuzu N35 H Crew Cab, sa produženom kabinom u kojoj može da se preveze do šest osoba. Njegova bruto nosivost iznosi 3,5 tona (može da se vozi sa vozačkom dozvolom B kategorije), a startuje po ceni od 24.950 evra (+PDV).

Foto: TRIO Motors

Foto: TRIO Motors

Svim potencijalnim kupcima su, na parkiralištu sajma, dostupna su i dva test-vozilakamion N35 sa standardnom kabinom i zatvorenim tovarnim prostorom, kao i pikap D-MAX, takođe sa zatvorenim tovarnim prostorom (tzv. Canopy).

Foto: TRIO Motors

Foto: TRIO Motors

Uz to, biće ponuđeni i specijalni uslovi finansiranja u saradnji sa Raiffeisen Leasing, sa kamatnom stopom od 2,99%, uz atraktivan sajamski popust i do 3000 evra, praćen bogatim lagerom vozila koji kupcima obezbeđuje brz rok isporuke.

Izvor: PR TRIO Motors

chats-viber-ts

Tagovi: d-max, isuzu, kamion, monster truck, n35, novi sad, p75, pickup, poljoprivredni sajam, truck