0

SPREMITE SE: U junu stiže Ducati - 90th Anniversary The Official Videogame! (VIDEO)

Foto: Milestone

Foto: Milestone

Ljubitelji motociklizma, a naročito oni mlađi, koji uživaju u kompjuterskim igricama, ove godine imaju dvostruki razlog za slavlje, jer pored najavljenog nastavka MotoGP video igre za sezonu 2016. koja će biti posvećena Valentino Rossiju, stiže i „Ducati – 90th Anniversary The Official Videogame”!

Naravno, za razvoj je zadužena italijanska kompanija Milestone, koja stoji i iza “MotoGP – The Game” i “Ride” naslova, a prema najavama, igrači će biti u prilici da iskuse čak 39 Ducati modela, od čega čak 29 nikada ranije nije bilo predstavljeno na ovaj način, i to u sedam era – od ’50-ih godina do najnovijih Desmosedici mašina!

Foto: Milestone

Foto: Milestone

Vožnje će se odvijati kako na otvorenim putevima, kao što su Stelvio Park, Kanto Temples, Sierra Nevada, French Riviera i North Wales, tako i na osam verno reprodukovanih trkačkih staza: Imola, Potrero de Los Funes, Almeria, Road America, Magny Cours, Donington i Sugo.

Video igra se u prodaju očekuje već tokom juna, kada bi trebalo da se pojavi i pomenuti MotoGP nastavak „Valentino Rossi – The Game“!

Đorđe Pavićević/TopSpeed

chats-viber-ts

Tagovi: desmosedici, ducati, filmovi, milestone, motogp, rossi, video igra