1

5 BENEFITA: Specijalna ponuda za BMW Serije 3 i X3

Foto: BMW

Foto: BMW

Delta Motors je pripremio niz pogodnosti za Seriju 3, najprodavaniji BMW model svih vremena, kao i model X3, uz koji je uživanje zagarantovano, bilo da je u pitanju gradska vožnja ili dugo putovanje.

Foto: BMW

Foto: BMW

Specijalna ponuda podrazumeva 5 benefita pri kupovini: do 5.000 evra uštede, 5 godina besplatnog redovnog servisa, kao i 5 godina BMW Mobility – pomoći na putu! Pored toga, obezbeđeno je 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produžena garancija koja kupcima omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od dve godine.

Foto: BMW

Foto: BMW

Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđena je i subvencionisana kamatana stopa od 2,99% za kupovinu ovih modela na lizing.

Foto: BMW

Foto: BMW

Pored specijalnih uslova za kupovinu ovih modela, zainteresovanim klijentima je omogućeno da dođu do novih BMW automobila putem zamene vozila po principu „staro za novo” u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila.

Foto: BMW

Foto: BMW

BMW modeli Serije 3 i X3 su dostupni za test vožnju u BMW prodajnim salonima, a za više informacija o specijalnoj ponudi pozovite broj telefona 011/353 9959 ili posetite stranicu www.bmw.rs.

Izvor: PR Delta Motors

chats-viber-ts

Tagovi: bmw, delta motors, serija 3, staro za novo, x3
Popularni komentari
  • F
    Fenix

    Jel ima nešto za X4 seriu 5 ili X6?