0

OPELOV BESTSELER: 750.000-ti Vivaro sišao sa proizvodne linije!

Foto: Opel

Foto: Opel

Još od premijere 2001. godine, Opel Vivaro je jedan od najpopularnijih vanova u svom segmentu (do 2,9 tona dozvoljene ukupne mase). Ovih dana je Opel/Vauxhall fabrika u Lutonu (Velika Britanija) postigla novi veliki uspeh u istoriji ovog fleksibilnog majstora dostave sa 750.000-ti Vivarom, koji je sišao sa proizvodne linije.

Foto: Opel

Foto: Opel

Vivaro je najbolje prodavano Opelovo lako komercijalno vozilo. On je odigrao glavnu ulogu u impresivnom povratku nemačkog proizvođača u ovaj sektor, a 2015. je bila godina rekorda – prodaja Vivara je porasla za 38 odsto, tako da je ovaj model zabeležio najveći tržišni udeo i najveći udeo unutar segmenta, još od premijere 2001. godine.

Foto: Opel

Foto: Opel

Vivaro može biti konfigurisan na taj način da ispuni svaku moguću namenu jednog lakog komercijalnog vozila, a njegovu uspešan koncept, koji podrazumeva dostupnost različitih varijanti je pravi hit među kupcima – dostupan je kao dostavno vozilo, kombi, putnički van i model sa utovarnom platformom u različim konfiguracijama, što omogućava mnoge transformacije u zavisnosti od široke lepeze specifičnih profesionalnih zahteva.

Foto: Opel

Foto: Opel

Vivaro takođe kombinuje funkcionalnost komercijalnog vozila sa prednostima u vidu “mobilne kancelarije na točkovima”, uz dizajn i komfor jednog putničkog automobila.

Izvor: PR Opel Srbija

chats-viber-ts

Tagovi: komercijalna vozila, opel, vauxhall, vivaro