4

BG CAR SHOW 05: Mirai i Prius zvezde Toyota štanda!

Foto: Đorđe Pavićević

Foto: Đorđe Pavićević

Toyota Srbija je na sajamskoj manifestaciji BG Car Show 05 u Beogradu, na štandu u hali 1 Beogradskog sajma, pored game vozila koja je u ponudi na tržištu Srbije, premijerno izložila i model Mirai, automobil kojeg pokreću gorivne ćelije.

Foto: Đorđe Pavićević

Foto: Đorđe Pavićević

Premijerno je izložen novi Prius, koji je na evropske puteve stigao pre 16 godina, kao prva serijska limuzina na hibridni pogon. Nakon više od 3,5 miliona prodatih primeraka, četvrta generacija Toyotinog pionira donosi unapređen hibridni sistem, potpuno nov izgled i novu platformu na kojoj će se ubuduće graditi glavni Toyota modeli.

Foto: Đorđe Pavićević

Foto: Đorđe Pavićević

Novi RAV4 Hybrid, u prodaji od januara, pridružio se Toyotinoj hibridnoj porodici, a odlikuje ga novi spoljašnji izgled i mnogo napredniji bezbednosni sistemi. Tu je i simpatični Aygo, popularni gradski mališan, koji je izložen u specijalnom izdanju opreme x-cite.

Foto: Đorđe Pavićević

Foto: Đorđe Pavićević

Uoči sajma automobila, Toyota Srbija je pripremila i specijalne sajamske uslove finansiranja i posebne pakete opreme za pojedina vozila. Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0% kamate, važi za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso. Za kupovinu modela Aygo, na snazi je beskamatno finansiranje za iznose do 5.000 evra, a za Yaris, Corollu, Auris i Verso do 7.000 evra.

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: aygo, bg car show, mirai, prius, toyota
Popularni komentari
 • R
  Rada

  Opasno je lep Mirai.

 • G
  Goran

  Uvek su korak ispred svih, samo napred!!!

 • D
  Deki

  Kod tojote mi se ne svidja sto izduvni sistem odrade da visi kao muda kod vepra. Nemci to lepse odrade.