1

BG CAR SHOW 05: Veliki broj Mazdinih predvođenih novim MX-5

Foto: Luka Kulundžić

Foto: Luka Kulundžić

Na ovogodišnjem, BG Car Show 05, Mazda je prikazala svoju kompletno podmlađenu gamu automobila, koju sada čini ukupno šest modela dizajniranih u prepoznatljivom Kodo stilu, a čija se mehanika i konstrukcija baziraju na nekonvencionalnoj, ali dokazano efikasnoj SKYACTIV tehnologiji, sa roadsterom MX-5 u novoj generaciji, kojem je ovo ujedno i domaća premijera.

Foto: Luka Kulundžić

Foto: Luka Kulundžić

Na BG Car Show 05 izloženi su Mazda2 G75 Attraction, Mazda3 G120 Revolution, Mazda3 Sport G120 Challenge, CX-3 G120 Revolution, Mazda6 CD175 AT Revolution Top, Mazda6 Wagon CD175 AWD AT Revolution Top, CX-5 G165 Attraction, CX-5 CD175 AWD AT Revolution Top i MX-5 G160 Revolution, a kuriozitet je da su svi modeli izloženi u Soul crvenoj boji, koja je nekako postala zaštitni znak aktuelne Mazdine generacije.

Foto: Luka Kulundžić

Foto: Luka Kulundžić

Povodom BG Car Show 05, kupcima su obezbeđene i posebne pogodnosti. Za Mazda2 važi specijalna, niža cena za automobile sa lagera, a pri kupovini Mazda3, Mazda6 ili CX-5, veoma vredan paket originalne dodatne opreme po sopstvenom izboru. Takođe, umesto poklon paketa opreme, kupci mogu izabrati i atraktivne bankarske kredite sa niskim kamatnim stopama od 0% do 2,85%, u zavisnosti od visine učešća i roka otplate.

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: bg car show, cx-3, cx-5, mazda, mx-5, skyactiv
Popularni komentari
  • D
    Dzo

    Mazdinu pouzdanost i spoljasnji izgled ne treba komentarisati, jer je vrhunska-i. Ali i vise nego katastrofalan kvalitet unutrašnjosti treba spomenuti. U to sam se uverio na sajmu u Zenevi. Sve sama plastika, sto je najgore, centralna konzola, deo oko menjača pa sve do zadnjih sedista i naslonom za ruke je ocajnog kvaliteta. Ko ima prilike da udje u nju videce o čemu pričam. Jer to se sve klima i mrda, u pravcu pomeranja ruke. Toliko je klimavo i jadno uradjeno da je to sramota. Displej navigacionog ekrana je takođe jadan, pod sunčevom svetlosti ništa se ne vidi. Probao sam cak i nocni mod ekrana i ništa, i ako je sa tim modom tamnija pozadina opet se ništa ne vidi. A kvalitet njegove izrade takođe katastrofa. 10-ka za pouzdanost i spoljasnost a velika 0 za unutrasnjost.