0

ATRAKTIVNA PONUDA: Mazda na BG Car Show 05 izlaže potpuno podmlađenu gamu

Foto: Mazda

Foto: Mazda

Na predstojećem BG Car Show 05, Mazda će prikazati svoju kompletno podmlađenu gamu, koju sada čini ukupno šest modela dizajniranih u prepoznatljivom Kodo stilu, a čija se mehanika i konstrukcija baziraju na nekonvencionalnoj, ali dokazano efikasnoj SKYACTIV tehnologiji.

Foto: Mazda

Foto: Mazda

Podsetimo, obnova Mazdine ponude počela je sa kompaktnim SUV-om CX-5 još 2012. godine, a nastavila se nepunu godinu kasnije sa novom Mazdom 6. Oba modela su prošle godine temeljno obnovljena, a u međuvremenu su stigle nova Mazda3, nova Mazda2, mali crossover CX-3 i četvrta generacija kultnog roadstera MX-5, tako da se Mazda sada može pohvaliti ne samo najmlađom, već i veoma atraktivnom ponudom modela.

Na BG Car Showu biće izloženi sledeći modeli i verzije:

Mazda2 G75 Attraction
Mazda3 G120 Revolution
Mazda3 Sport G120 Challenge
CX-3 G120 Revolution
Mazda6 CD175 AT Revolution Top
Mazda6 Wagon CD175 AWD AT Revolution Top
CX-5 G165 Attraction
CX-5 CD175 AWD AT Revolution Top
MX-5 G160 Revolution

Svi nabrojeni modeli biće izloženi u Soul crvenoj boji, koja je nekako postala zaštitni znak aktuelne Mazdine generacije.

Foto: Mazda

Foto: Mazda

Povodom BG Car Show 05, kupce čekaju specijalne, veoma atraktivne pogodnosti. Za Mazda2 važi specijalna, niža cena za automobile sa lagera, a pri kupovini Mazda3, Mazda6 ili CX-5, veoma vredan paket originalne dodatne opreme po sopstvenom izboru. Takođe, umesto poklon paketa opreme, kupci mogu izabrati i atraktivne bankarske kredite sa niskim kamatnim stopama od 0% do 2,85%, u zavisnosti od visine učešća i roka otplate.

Izvor: PR Mazda Srbija

chats-viber-ts

Tagovi: bg car show, cx-3, cx-5, kod, mazda, mx-5, skyactiv