1

SPECIJALNA PONUDA: BMW X3 sa produženom garancijom i poklon-paketom opreme

Foto: BMW

Foto: BMW

Delta Motors je pripremio niz pogodnosti za model BMW X3 xDrive 2.0d koji predstavlja nepogrešiv izbor kada je u pitanju porodični automobil. Specijalna ponuda podrazumeva poklon paket opreme, u vrednosti većoj od 5.000€, koji obuhvata: navigacioni sistem, kameru za vožnju unazad, prednje i zadnje parking senzore, biksenon farove, bluetooth/USB konekciju i svetlosni paket.

Foto: BMW

Foto: BMW

Osim toga, obezbeđeno je 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produžena garancija koja kupcima ovog modela sa xDrive pogonom omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od 2 godine. Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđene su i specijalne pogodnosti za kupovinu novih vozila na lizing sa kamatnom stopom od 2,9%.

Foto: BMW

Foto: BMW

Pored specijalnih uslova za kupovinu BMW X3 modela, zainteresovanim klijentima je omogućeno da dođu do novog BMW X3 putem zamene vozila po principu „staro za novo“ u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila.

Foto: BMW

Foto: BMW

Novi BMW X3 je dostupan za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi pozovite broj telefona 011/353 9959 ili posetite stranicu www.bmw.rs

Izvor: PR Delta Motors

chats-viber-ts

Tagovi: bmw, garancija, paket opreme, poklon, staro za novo, x3, xdrive
Popularni komentari
  • Jaoooo.. Odmah cu da kupim 2 komada…