0

PODRŠKA KOJA OSIGURAVA POBEDU: UNIQA osiguranje zvanični sponzor evropskog prvenstva u vaterpolu

Foto: Denis Tyrin/AP Photo

Foto: Denis Tyrin/AP Photo

UNIQA osiguranje nastavlja sa tradicijom ulaganja u sport i naše najtalentovanije sportiste. Odmah na početku 2016. godine, kada ulazi u 10. godinu poslovanja, UNIQA osiguranje, kao oficijelni sponzor i osiguranje najvećeg sportskog događaja kod nas, podržava evropsko prvenstvo u vaterpolu, koje se od 10. do 23. januara održava u Beogradu.

“Zadovoljstvo nam je da smo već dve godine za redom partner Vaterpolo saveza Srbije i naše najtrofejnije reprezentacije, koja nas je svojim pobedama nebrojano puta učinila ponosnim. UNIQA osiguranje, kao osiguravajuća kompanija Evropskog prvenstva Beograd 2016, brine se o sigurnosti učesnika takmičenja, osoba angažovanih u organizaciji događaja, volontera i objekta u kojem se održava evropsko prvenstvo, za koje se očekuje da će premašti sve rekorde dosadašnje posećenosti. Zbog toga imamo čast što smo deo tog pobedničkog tima. Ovim putem želimo da našim zlatnim delfinima pošaljemo snažnu podršku koja, verujemo, osigurava pobedu i najviša odličja”, izjavila je Gordana Bukumirić, predsednik izvršnog komiteta UNIQA osiguranja.

UNIQA osiguranje, kao oficijelni sponzor evropskog prvenstva u vaterpolu, odlučila je da ovom prilikom podrži vaterpoliste uz slogan „PODRŠKA KOJA OSIGURAVA POBEDU“, jer veruje da će zajedničkim snagama ostvariti velike rezulatate na ovako značajnom takmičenju.

Evropsko prvenstvo u Beogradu, sa 28 ekipa, 17 država učesnica i sa najvećim kapacitetom od 12.000 posetilaca, biće najveće evropsko prvenstvo do sada. Jedinstveno za ovo takmičenje je i to što su za potrebe  prvenstva u zatvorenom objektu – Kombank areni, postavljeni montažni bazeni.

UNIQA osiguranje poziva sve ljubitelje sporta i naše sugrađane da podrže srpsku vaterpolo reprezentaciju i pruže im podršku na domaćem terenu kako bismo zajednički došli do pobede!

Izvor: PR UNIQA Osiguranje

chats-viber-ts

Tagovi: beograd, osiguranje, srbija, uniqa, vaterpolo