2

FIAT Tipo kao zvanično vozilo evropskog prvenstva u vaterpolu

Foto: FCA Srbija

Foto: FCA Srbija

Model FIAT Tipo je zvanično vozilo Evropskog prvenstva u vaterpolu. Osim što će novi model brenda FIAT biti na raspolaganju učesnicima i gostima vaterpolo prvenstva, u periodu od 10. do 23. januara 2016. u Beogradu, ovo je ujedno i prilika da se šira javnost upozna sa novim  FIAT modelom. Naime, tokom prvenstva, svi prisutni će imati priliku da se bliže upoznaju sa modelom koji će biti izložen po prvi put i pored samog bazena. Ovom prilikom, pokrenuta je i atraktivna digitalna aktivacija pod imenom „Tipujte pobednika“ kojoj možete pristupiti preko Facebook naloga kompanije FCA.

Foto: FCA Srbija

Foto: FCA Srbija

Novi model FIAT Tipo kombinuje veliku zapreminu prtljažnika (520 litara) sa kompaktnim ukupnim dimenzijama (dug je 4,54 metra, širok 1,79 metara i visok 1,49 metara) i predstavlja pravu limuzinu. Sve to još više naglašava italijanski dizajn, kako spolja, tako i unutra, te čini ovaj automobil jedinstvenim u svom segmentu. Novi Tipo je opremljen mnoštvom inteligentnih rešenja koji će svim putnicima olakšati život. Tipo je konstruisan u Italiji, razvijen je u Turskoj i proizvodi su u fabrici Tofaš u Bursi.

Foto: FCA Srbija

Foto: FCA Srbija

Trenutno na našem tržištu, kupci mogu da izaberu neki od dva motora – 1.4 Fire sa 95 KS i Multijet II 1.6 KS sa 120 KS. Ovi motori dolaze u kombinaciji sa pogonom na prednjoj osovini i manuelnim menjačima sa pet ili šest stepeni prenosa, koji pružaju udobnu i laku vožnju u svim situacijama.

Izvor: PR FCA Srbija

chats-viber-ts

Tagovi: beograd, fiat tipo, srbija, vaterpolo
Popularni komentari
  • G
    Goxi

    A zasto nije 500L?