0

#ADAMYOURSELF: Konfigurišite sopstveni Opel ADAM!

Foto: Opel

Foto: Opel

Svestran, uspešan – od premijere 2013. godine, Opel ADAM je u više navrata osvajao javnost svojim sportskim duhom i stilskim izrazom, i to iz srca Evrope. Šampion individualizacije je posebno inspirativan za mlađu ciljnu grupu, kao i one koji se osećaju mladima. Taj duh i bezbrojne mogućnosti personalizacije ADAMa neguju poseban pristup zajedničkog kreiranja: proizvođač ne određuje dizajn ovog urbanog automobila sam, već svaki kupac može da izrazi svoje sopstveno viđenje u odnosu na svoj lični ukus i maštu. Sa novom onlajn kampanjom #ADAMYOURSELF, Opel je napravio kampanju za kreatore entuzijaste. Deset kreativnih blogera iz oblasti „lajfstajla“ i mode iz čitave Evrope, posvetilo je u potpunosti svoj entuzijazam ADAM-u, dovodeći moto „ADAM i ti“ na novi, viši nivo.

Foto: Opel

Foto: Opel

Startni signal za jednogodišnju kampanju bio je 3. decembra u bivšoj proizvodnoj hali K48 u srcu Opelovog sedišta u Riselshajmu. Na licu mesta okupile su se zvezde digitalne „lajfstajl“ scene – Nilam Farooq iz Nemačke, Nicoletta Reggio iz Italije, Victoria Magrath iz Velike Britanije, Lukasz Jakobiak iz Poljske, Caroline Bassac iz Francuske, Joao Manzarra iz Portugala, Mascha Feoktistova iz Holandije, Lorna Weghtman iz Irske, kao i Vanja Milićević i Jelena Karakaš iz Srbije. Blogeri, dobro poznati širom Evrope, pokazali su kako prate trendove, koji stilovi su popularni danas i zašto je Opel ADAM savršen automobil da se kreativnosti, individualnosti i mašti da na volju.

Foto: Opel/TopSpeed

Foto: Opel/TopSpeed

Uz početak događaja, u evropskim zemljama je startovala i INTERNET STRANICA KAMPANJE, na kojoj svako može da kreira svoj sopstveni ADAM. Žiri, uključujući i predstavnike Opela i deset evropskih blogera, bira najomiljenije po zemljama, koji će od jeseni 2016. ući u proizvodnju, kao limitirano izdanje „ADAMYOURSELF“. Kliknite OVDE da biste glasali za TopSpeed ADAM-a!

Ono što posebno treba istaći – pobednici će dobiti „svog“ ADAM-a i biti „reklamna lica“ u zemljama iz kojih dolaze! Takmičenje traje do marta 2016. godine.

Izvor: PR Opel Srbija/TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: blog, dizajn, konfiguracija, opel adam, personalizacija