0

SNAGA SA STILOM: Novi Mitsubishi L200 predstavljen u Srbiji

Foto: Inoto Motors

Foto: Inoto Motors

Danas je u Beogradu, u hotelu Falkensteiner, predstavljen novi Mitsubishi L200, čime je javnost u Srbiji među prvima u Evropi imala priliku da se upozna sa novim modelom japanskog proizvođača. Novi L200 je prvi u svojoj kategoriji jednotonskih pick-up vozila, kreiran pomoću najnovijih tehnologija, istovremeno podižući udobnost, opremljenost i kvalitet.

Foto: Inoto Motors

Foto: Inoto Motors

Model čija je prva generacija debitovala još 1978. godine, opremljen je novim 2.4 dizel motorima od 154, odnosno 181 konjskom snagom. Zahvaljujući novorazvijenom motoru i manuelnom menjaču, specijalno razvijenom za ovaj model, dobijena je najbolja efikasnost potrošnje goriva u klasi. Kreiranjem sportskog dizajna dobijen je vrlo mali koeficijent otpora vazduha za ovu klasu, koji je doprineo smanjenoj potrošnji goriva i manjoj buci u kabini pri većim brzinama.

Foto: Inoto Motors

Foto: Inoto Motors

Kreiran kao “Ultimate Sport Utility Truck”, L200 je spojio funkcionalnost radnog i luksuz putničkog vozila, pre svega obraćajući pažnju na udobnost putnika, pa je tako kabina novog modela 20 mm duža od prethodne , a kreiranjem dodatnog nagiba zadnjih sedišta, putnicima je obezbeđen maksimalan komfor.

Foto: Inoto Motors

Foto: Inoto Motors

Super Select 4WD-II “džojstik” omogućava vozaču da izabere režim rada u zavisnosti od uslova na putu, bilo da je u pitanju vožnja po nepristupačnim terenima, vožnju pod nagibom, po blatu ili dubokom snegu.

Cena novog modela je 31.668 evra, a svi zainteresovani novi L200, kao i sve ostale Mitsubishijeve modele, mogu da pogledaju i zakažu test vožnju u novom salonu, u Višnjičkoj 53A, u Beogradu.

Izvor: PR Inoto Motors

chats-viber-ts

Tagovi: 4wd, l200, mitsubishi, pick-up