2

ODUSTAO OD SPEKTAKLA: Jorge Lorenzo neće učestvovati na Race of Champions! (VIDEO)

Foto: Race of Champions

Foto: Race of Champions

Na žalost svih ljubitelja auto-moto sporta, nedavno „krunisani“ šampion u MotoGP, Jorge Lorenzo, neće nastupiti na predstojećem revijalnom spektaklu Race of Champions, koje se održava večeras i sutra u Londonu, na Olimpijskom stadionu, a okuplja vodeće svetske trkačke i aktuelne šampione.

Foto: Race of Champions

Foto: Race of Champions

Lorenzo je kao razlog naveo opekotine po nogama koje je zadobio prilikom proslave titule na Majorci, kada je došlo do pucanja creva rashadnog sistema na njegovoj Yamahi M1, iako mnogi smatraju da je to samo „izgovor“, budući da je „Spartanac“ poznat po svojim, mora se priznati, herojskim nastupima na trkama, svega nekoliko sati nakon teških operacija (setimo se Assena, 2013. godine!).

Foto: Race of Champions

Foto: Race of Champions

Da li je u pitanju kontroverzni završetak ovogodišnjeg MotoGP šampionata i veliko nezadovoljstvo fanova rezultatom, koji koriste svaku priliku ne bi li izviždali Lorenza, verovatno da nikada nećemo saznati, ali ostajemo više nego zatečeni odlukom organizatora da umesto nekog drugog MotoGP vozača, recimo visešampiona Rossija, koji je, inače, veoma dobar u ovakvim revijalnim spektaklima, nastupi britanski biciklista, Ser Chris Hoy!

Đorđe Pavićević/TopSpeed

 

chats-viber-ts

Tagovi: jorge lorenzo, motogp, race of champions, roc
Popularni komentari
  • B
    Bog

    Shvatila gnjida da mu tamo nije mesto, ipak je to “TRKA SAMPIONA”!!!! Pojavice se oni koji su titule osvojili bez asistencije suparnika!