1

NAJBOLJI NA SVAKOM TERENU: Mercedes-Benz Star Experience

Foto: Star Import

Foto: Star Import

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, pružila je klijentima iskustvo koje prevazilazi očekivanja uz Mercedes-Benz automobile, od 30. oktobra do 1. novembra, na jedinstvenom događaju pod nazivom Star Experience na stazi NAVAK. Posebno za ovu priliku, bio je izložen supersportski model Mercedes-AMG GT S, a koji je redakcija TopSpeed već imala priliku da testira.

Foto: Star Import

Foto: Star Import

Svi učesnici treninga mogli su da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih i najatraktivniji Mercedes-Benz modela kroz četiri specijalno pripremljena segmenta:

Foto: Star Import

Foto: Star Import

„Off-Road“ – uskladu sa sloganom ovogodišnjeg Star Experience događaja – “Najbolji na svakom terenu”, predstavljana je potpuno nova porodica terenskih Mercedes-Benz 4MATIC vozila – GLC, GLE, GLE Coupe i legendarna G-Klasa na zahtevnom off-road poligonu.

Foto: Star Import

Foto: Star Import

„Fascination“ – test vožnja sportskih modela Mercedes-Benz C-Klase (C 400 i C450 AMG) i Mercedes-AMG modela GLA 45 na stazi, uz instruktore, koji su savetima doprineli uzbudljivoj, dinamičnoj i bezbednoj vožnji. Posebnu pažnju tokom ovog segmenta privukao je CLA 45 AMG Shooting Brake u specijalnom Orange Art Edition izdanju.

Foto: Star Import

Foto: Star Import

Interaktivna prezentacija – instruktori Mercedes-Benz trening centra iz Srbije i vozačke akademije iz Nemačke predstavili su specifične situacije u vožnji i najnovije funkcije Mercedes-Benz Intelligent Drive sistema (Distronic Plus, Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, Speed Limit Assist).

Foto: Star Import

Foto: Star Import

„On Road“ – testiranjem Mercedes-Benz SUV vozila – GLA, GLC, GLE Coupe i sportskog modela Mercedes-AMG GLE 63, vozači su bili u prilici da upoznaju vozila i da isprobaju napredne sisteme bezbednosti i asistencije na otvorenom putu.

Foto: Star Import

Foto: Star Import

U saradnji sa kompanijom Smart rent-a-car, prisutnima je omogućena specijalna prilika da sa upoznaju sa Mercedes-Benz B-klasom i V-klasom, te da testiraju najnovije Smart modele ForTwo i ForFour.

Foto: Star Import

Foto: Star Import

Karavan Mercedes-Benz vozila je posetio Austriju, Mađarsku i Hrvatsku, a nakon Srbije, Mercedes-Benz karavan se seli u Sloveniju.

Izvor: Star Import

PRATITE NAS NA VIBERU!

Tagovi: 4matic, amg, gle, gt, mercedes-benz, off-road, star experience
Popularni komentari
  • P
    Pantelija Topalović

    Nema greške, stvarno briju….
    Audi i BMW jednostavno nemaju šaaansu, Merk je Merk….
    Uostalom i broj prodatih jedinica na kraju svake godine to potvrdjuje, naravno, na globalnom nivou, jer naše “tržište” se može smatrati statističkom greškom.