0

DUH ITALIJE: FIAT-ovi modeli na manifestaciji „Buongiorno Italia“ u Beogradu

Foto: FCA Srbija

Foto: FCA Srbija

Modeli FIAT 500L i FIAT Panda na CNG pogon, kao i FIAT 500 i FIAT 500X, svojim prepoznatljivim italijanskim stilom i kvalitetom, uneli su duh Italije u sam centar Beograda, u okviru dvodnevne manifestacije „Buongiorno Italia“, koja je počela 30. oktobra, na Trgu Republike, a završava se u subotu, 31. oktobra. Manifestaciji su prisustvovali predstavnici top menadžmenta kompanije FCA Srbija, koji su predstavili izložene modele i njihove karakteristike.

Ovom prilikom, posetioci su imali mogućnost da se na dve lokacije u samom centru grada na licu mesta upoznaju sa modelima brenda FIAT, i to: FIAT  500L i FIAT Panda na CNG pogon, FIAT 500 i FIAT 500X.  Osim toga, zainteresovanim građanima podeljeni su vaučeri za test vožnju modela FIAT 500 i FIAT 500X, uz podršku ovlašćenih dilera kompanije FCA Srbija, AK Kole i AK Kompresor. Pored informacija o četiri predstavljena FIAT modela, prisutni su imali mogućnost da dobiju sve relevantne informacije o celokupnoj ponudi FIAT modela.

Foto: FCA Srbija

Foto: FCA Srbija

Inače, manifestacija „Buongiorno Italia“ je fokusirana na najvažnije stubove italijanske privrede, ali i edukaciju, kulturu i sport, kao i dopunske sadržaje, zastupljene kroz različite radionice i animacije za decu i odrasle. Manifestaciju organizuju Komora italijansko-srpskih privrednika u saradnji sa Gradom Beogradom i Beo-kom servisom.

Izvor: PR FCA Srbija

PRATITE NAS NA VIBERU!

Tagovi: 500l, 500x, beograd, buongiorno italia, fiat 500