0

Alfa Romeo: Ponovo rasplamsana strast

Foto: Alfa Romeo

Foto: Alfa Romeo

Automobili Alfa Romeo uvek su bili posvećeni onima koji očekuju odgovor više, koji prevazilazi koncept „korisnog prevoznog sredstva” i postaje odgovor pravog „uzbuđenja”.

Kod brenda Alfa Romeo sve se svodi na reč – strast. To je kreativna sila koja vodi rad dizajnera i inženjera svakog dana, tokom više od jednog veka. Postoji više od 350 Alfa Romeo klubova i više od milion obožavalaca registrovanih na zvaničnim stranama brenda Alfa Romeo na Fejsbuku. I to nije sve. Ako na Guglu pretražite Alfa Romeo, dobićete preko 64 miliona slika.

Foto: Alfa Romeo

Foto: Alfa Romeo

Ove brojke potvrđuju iskrenu i zajedničku strast koja dolazi iz izvanrednog tehnološkog i ljudskog nasleđa, nasleđa koje je doprinelo ispisivanju nekih od najznačajnijih stranica u automobilskoj istoriji i koje se iznova tumače pri svakom sledećem dizajniranju novog modela. Novi Giulietta model za 2014. godinu i MiTo MY 2014 sigurno ne predstavljaju izuzetke. Ova dva automobila su ostavila traga u svojim segmentima savršenom alhemijom osnovnog stila, kompaktnih i moćnih motora, pravog odnosa snage i težine i tehnoloških svojstava brenda Alfa Romeo posvećenih uživanju u vožnji.

Izvor: Alfa Romeo/TopSpeed.rs

Tagovi: alfa romeo, giulietta, mito