1

OD SADA I ABARTH: Otvoren prodajni salon za brendove Jeep, Alfa Romeo i Abarth

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Auto-kuća Kole, ovlašćeni diler i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles (FCA), svečano je otvorila novi , redizajnirani , prodajno-servisni salon, koji će osim dosadašnjih FIAT i FIAT Professional programa, od danas, na istoj lokaciji, u unapređenom prostoru, u ponudi imati i brendove Jeep, Alfa Romeo i Abarth.

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Na svečanom otvaranju pred više od 100 zvanica, klijenata, predstavnika medija i uvaženih gostiju , predstavljeni su novi modeli a prisutnima se obratila i direktorka kompanije FAS,  gospođa Silvia Vernetti Blina: “U ime kompanije FIAT Automobili Srbija, želim da izrazim zahvalnost Auto-kući Kole na uspešnoj višegodišnjoj saradnji i doprinosu u prodaji i promociji naših brendova.  Kao ovlašćeni diler i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles, Auto-kuća Kole predstavlja značajnog i pouzdanog partnera u Srbiji.”

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Auto-kuća Kole ovlašćeni je diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011. godine. Danas, Auto-kuća Kole raspolaže poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih, a svoju ponudu obogatili su brendovima Alfa Romeo Jeep i Abarth.

Foto: FAS

Foto: FAS

Izvor: PR FIAT Automobili Srbija

Tagovi: abarth, alfa romeo, auto-kuća kole, chrysler, fiat, jeep
Popularni komentari
  • T
    The illuminati

    Zakon Fiat