1

IZBOR ZA PRAVE VOZAČE: NIS nastavlja sa rastom u oblasti poslovanja ulja i maziva

Foto: NISOTEC

Foto: NISOTEC

Kompanija NIS ojačala je svoju poziciju u okviru poslovanja ulja i maziva u 2014. godini i ostvarila učešće od 23 odsto na tržištu Srbije, a istovremeno je značajno povećala udeo i na  tržištu balkanskog regiona. NISOTEC maziva i tehničke tečnosti prodaju se trenutno u više od hiljadu maloprodajnih objekata.

NISOTEC je brend koji se stalno razvija, jer NIS kontinuirano ulaže u razvoj novih tehnologija maziva i tehničkih tečnosti. Ove godine je u planu nova paleta biorazgradivih ulja za poljoprivredu i šumarstvo, dok su NISOTEC proizvodi, kao što su Autoglas, Antifriz i Favorit motorna ulja za komercijalna vozila jedni od najtraženijih na tržištu. Široka paleta NISOTEC maziva proizvodi se najkvalitetnijih sirovina i u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva.

Kvalitet ulja potvrđuju odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila. Mnogobrojna ispitivanja koja se vrše na motorima i opremi kod velikih potrošača zajedno sa njihovim stručnjacima, dokazuju da NISOTEC ulja mogu da se koriste u znatno dužem intervalu od preporučenih radnih sati ili pređenih kilometara, što direktno doprinosi uštedama i smanjuju troškova korisnika.

Izvor: NISOTEC

Tagovi: antifriz, maziva, nisotec, ulja
Popularni komentari
  • F
    Frigo

    Daleko vam kepa srpska kuca I vashe ulje j zajebancije.