0

SIMBOL KARAKTERA: Novi Peugeot 508

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Prethodni model Peugeot 508 je inspirativan i elegantan automobil koji odiše kvalitetom, ali se dizajnerski tim pobrinuo da kod novog modela podigne na još viši nivo tehnologiju, snagu i karakter vozila. Nova maska je osnovni element stila novog Peugeota 508, koja od sada integriše i znak lava u njeno središte, i kao takva se izdvaja od slavnih predhodnika iz serije 5.

Prednji deo vozila karakterišu redizajnirana dnevna svetla, pokazivači pravca, kao i svetla za maglu sa LED diodama vrhunske tehnologije, dok je zadnji deo dodatno naglašen novim, restilizovanim odbojnikom.

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Enterijer je obogaćen redizajniranom centralnom konzolom koja sadrži ekran od 7 inča preko koga možete pristupiti većini funkcija. Kao rezultat toga, nekoliko tastera se nalazi na centralnom delu dok konzola integriše novu zatvorenu pregradu za skladištenje.

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Što se tiče motora, Peugeot 508 je opremljen benzinskim i dizel motorima poslednje generacije – od benzinaca, tu je 1.6 THP od 115 KS, dok dizel ponudu čine 1.6 HDi sa 115 “konja”, kao i 2.0 HDi sa 140, odnosno 163 konjske snage.

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Cena Peugeota 508 2.0 HDi od 140 KS u Active paketu opreme iznosi 23.700 evra sa petogodišnjom garancijom koja važi za sva putnička vozila.

Izvor: Euroimpex Autogroup

Tagovi: euroimpex, lav, peugeot 508