0

OBNOVA VOZNOG PARKA: Kompanija DHL odabrala vozila marke FIAT

Foto: FAS / Dalibor Danilović

Foto: FAS / Dalibor Danilović

Svečanim uručivanjem ključeva i primopredajom automobila marke FIAT u hotelu Metropol, završena je isporuka poslednjih 19 od ukupno 21 vozila, kompaniji DHL od strane Fiat Automobili Srbija. Modeli Fiat 500L i Fiat Punto VAN, samo su dodatak voznom parku ove kompanije, koja osim ovih modela, poseduje i Fiat Ducato i Fiat Doblo.

„Kompaniji kao što je DHL, brzina i kvalitet predstavljaju ključ uspeha. Veoma je važno u svom poslu imati dobrog partnera. Saradnja sa kompanijom FIAT datira više od dvadeset godina i nadamo se da ćemo sarađivati i u budućnosti, na obostrano zadovoljstvo″, izjavio je ovom prilikom Darko Babić,  direktor DHL.

Foto: FAS / Dalibor Danilović

Foto: FAS / Dalibor Danilović

„Kompanija FAS je prepoznala u DHL strateškog i pouzdanog partnera, te se nadamo da će naša vozila biti namenjena obavljanju efikasnog i uspešnog poslovanja i u budućnosti″, izjavio je Umberto Janućeli, Komercijalni direktor kompanije FIAT Automobili Srbija.

Foto: FAS / Dalibor Danilović

Foto: FAS / Dalibor Danilović

Ostvarivanjem saradnje sa kompanijom DHL, kompanija Fiat Automobili Srbija još jednom je potvrdila poverenje svojih partnera, koje je stekla zahvaljujući ulaganju u proizvodnju. Svojim proizvodnim paketima namenjenim flotama kompanije na najbolji mogući način se prilagođava specifičnim potrebama svih svojih klijenata.

Izvor: Fiat Automobili Srbija/TopSpeed

Tagovi: 500l, dhl, fiat automobili srbija, punto van