8

MODERNIJI IZGLED: Peugeot predstavio “osveženi” 508

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Francuski proizvođač automobila Peugeot prikazao je restilizovanu verziju svog modela 508, koja bi u prodaji trebala da se nađe od septembra ove godine, dok će svoj zvanični debi imati istovremeno na Salonu automobila u Moskvi, kao i u kineskom gradu Chengdu.

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Sve tri varijante – limuzina, karavan i RXH model (cross-country verzija karavan) dobili su „osveženo lice“, sa logoom kompanije, lavom, koji se sada nalazi na samom grilu. Takođe, restilizovan je i zadnji deo, koji sada poseduje svetlosne grupe u LED tehnologiji.

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Enterijer je bogatiji za kolorni head-up displej kao deo standardne opreme, a na listi opcija se sada nalaze i detektor vozila u tzv. mrtvom uglu, kao i kamera za vožnju unazad. Kada je reč o motorizaciji, u restilizovanom 508 debituje 1,6-litarski turbo benzinac od 165 konjskih snaga koji ispunjava Euro 6 normu, a tu su i već poznati 2.0 Blue HDi agregati od 150, odnosno 180 „konja“.

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Limuzina i RXH su takođe dostupni i sa dizel hibridnim sistemom pogona, kod kojeg je emisija CO2 snižena sa 107 na svega 85 g/km.

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Izvor: Peugeot/TopSpeed

Tagovi: peugeot 508
Popularni komentari
 • V
  Vlada

  Mazda 6 ubica. Samo su navigaciju trebali da postave unutra kao kod mazde 3

 • z
  zoran

  alfa? ne moze da pridje pezou ni po unutrasnjem izgledu ni po spoljasnjem! alfi ima da promenis 3 trapa dok ovome uradis 1.a o udobnosti da se ne prica.idi razbijaj kamenje u bubrezima u toj alfi

 • z
  zoran

  ma koja crna alfa 159 ne moze da se poredi za pezoom! ni u jednom pogledu! ni po unutrasnjosti ni po spoljasnjem izgledu some jedan! koliko je samo pezo udobniji od alfe? idi razbijaj kamenje u bubrezima sa tom alfom