0

NOVI USPEH NAŠEG ASA: Miloš Pavlović drugi ukupno na trci 12 časova Red Bull Ringa!

Miloš Pavlović nastavlja sa uspesima u okviru trka izdržljivosti, a najnoviji uspeh ostvario je na stazi Red Bull Ring, gde je bio prvi u klasi, a drugi u ukupnom poretku nakon 12 časova vožnje!

Foto: Lucas Pripfl

Foto: Lucas Pripfl

Srpski automobilista Miloš Pavlović, oficijelni vozač Lamborghinija i takmičar u ekipi Grasser Racing, bio je uspešan i na svojoj trećoj ovogodišnjoj trci izdržljivosti. Posle istorijskog nastupa na 24 časa Daytone, a zatim i na 12 časova Mugella, gde se popeo na postolje, naš as je na trci 12 časova Red Bull Ringa stigao do novih pehara.

pročitaj još

  Naime, posada u sastavu Pavlović/Lenz/Ineichen/Pampanini je pobedila u svojoj klasi, ali i osvojila drugo mesto u generalnom plasmanu…

  Tom prilikom, Miloš je izjavio: “Jako sam zadovoljan drugim mestom u Austriji! Biti na podijumu je uvek lepo, ali u trkama izdržljivosti taj osećaj je uvek slađi. Ako nastavimo da radimo kao ovog vikenda, verujem da možemo da se borimo i za pobede u narednim trkama!”

  Foto: Lucas Pripfl

  Foto: Lucas Pripfl

  Zanimljivo je da se Pavlović nije pojavio na pobedničkom postolju iz jednostavnog razloga – u trenutku dok su njegove klupske kolege slavile uz šampanjac, Miloš je već bio u avionu za Maleziju, budući da je od strane Lamborginija delegiran da se pojavi na stazi Sepang, tokom trkačkog vikenda na tamošnjim trkama izdržljivosti u kojima učestvuju ekipe sa automobilima italijanske fabrike. Tako je posle 12 časova u trkačkom automobilu, ubrzo proveo i 12 časova u avionu!

  Izvor: Miloš Pavlović PR Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: endurance, grasser racing, gt3, huracan, lamborghini, miloš pavlović, red bull ring, sport