0

DESMOSEDICI GP 17: Ducati predstavio motocikl i vozače za sezonu 2017 (VIDEO)

Na konferenciji za medije održanoj u Bolonji, Ducati je predstavio Desmosedici GP 17 kao i vozačku postavu za predstojeću sezonu

Foto: Ducati Corse

Foto: Ducati Corse

Nakon što je Movistar Yamaha predstavila svoj novi motocikl i vozačku postavu za predstojeću MotoGP sezonu, dan kasnije to je učinio i Ducati, prikazujući svoj Desmosedici GP 17, kao i svoje vozače – već „odomaćenog“ Andreu Doviziosoa, kao i najveći transfer sezone, Jorge Lorenza!

pročitaj još

  Foto: Ducati Corse

  Foto: Ducati Corse

  Pre samog predstavljanja motocikla i vozačkog tandema, medijima su se obratili šef ekipe Luigi Dall’Igna, predsednik upravnog odbora kompanije Ducati Claudio Domenicali, sportski direktor Paolo Ciabatti, kao i MotoGP menadžer tima Davide Tardozzi.

  Foto: Ducati Corse

  Foto: Ducati Corse

  Naravno, najveći fokus bio je na Lorenzu, koji je doveden u sklopu velikog Ducatijevog plana o povratku na šampionski tron, nakon što su angažovani Luigi Dall’Igna, kao šef ekipe i Casey Stoner kao test-vozač, inače jedini Ducatijev šampion do sada, iz 2007. godine.

  Foto: Ducati Corse

  Foto: Ducati Corse

  Ukoliko ste propustili livestream prenos, sada imate mogućnost da pogledate celokupnu konferenciju, dok samo predstavljanje motocikala i vozača počinje od 31. minuta

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: andrea dovizioso, desmosedici, ducati, gp 17, jorge lorenzo, motogp