2

Nikoli Miljkoviću uručen pehar šampiona Evrope

Foto: Tempo Racing Team

Foto: Tempo Racing Team

Sezona evropskog brdskog šampionata završena je na trci u Buzetu, u Hrvatskoj, na kojoj je Nikola Miljković postao šampion Evrope. Mitsubishi Lancer Evo IX sa 420 konjskih snaga popeo je srpskog šampiona na sam vrh Evrope.

Našem petostrukom šampionu Srbije, 6.novembra, dodeljena je i titula šampiona Evrope, u Oviedu u Španiji. Na dalek put do Ovieda, Miljković se uputio sa porodicom, gde su ga dočekali njegovi navijači, mladi ljudi koji su bili oduševljeni Nikolinom vožnjom i od kojih na trci Subida Internacional al Fito dobio nadimak El Loco.

Foto: Tempo Racing Team

Foto: Tempo Racing Team

Subotnji dan je proveo u druženju sa ekipom, dok je veče proveo na svečanoj ceremoniji uz rame Simona Fađiolija, šampiona kategorije 2, gde je Nikoli uručeno priznanje za najuspešnijeg vozača EHC-a i od strane FIA organizacije dodeljena titula šampiona Evrope.

Naš šampion je imao jedinstvenu priliku da van staze popriča sa kolegama iz Austrije, Češke, Slovačke, Italije, da se podsete kako je protekla sezona, kakvi su planovi ostalih, budući da je ovo Nikolin oproštaj od brdskih staza. Svi od reda su našem vozaču poželeli još lepši i uspešniji nastavak karijere, jer su želje i planovi Tempo Racing Team sada okrenuti ka kružnim stazama.

Izvor: PR Tempo Racing Team

chats-viber-ts

Tagovi: brdski šampionat evrope, mitsubishi lancer, nikola miljković, ostalo, titula
Popularni komentari
  • l
    lazar

    Svaka cast na uspehu!!!!!

  • B
    Bb

    Bravo mali!!