0

CARS & MODELS by TopSpeed: Prvi sneg (VIDEO)

Prelazni period između jeseni u zimu može se iskoristiti za, recimo, neki „produženi vikend“ i boravak van grada. N Sport za tako nešto ima odgovarajuću odeću i obuću, a elegantna limuzina Renault Talisman i Etno selo „Vrdnička kula“ predstavljaju odličnu kombinaciju za jednu ovakvu kraću avanturu

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Pao i je i prvi sneg… Realno, njemu se uvek obraduju samo oni koji su potpuno spremni za nastupajuću zimu! A da bi i vi, bar što se garderobe i obuće bili dobro pripremljeni za najhladnije godišnje doba, preporučujemo da posetite neki od 60 prodajnih objekata kompanije N Sport koja je zastupnik i distributer mnogih vodećih svetskih brendova za tržište Srbije, ali i Bosne i Hercegovine.

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Ukoliko niste u mogućnosti to da učinite uvek možete posetiti www.n-sport.net i informisati se o kompletnoj ponudi kompanije N Fashion. Mi smo za ovu priliku iz bogate ponude izdvojili neke od artikala iz najnovije kolekcije robnih marki Puma i Staff, ali i novog brenda pod imenom Five Seasons, koji donosi atraktivne zimske jakne.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Renault Talisman u top paketu opreme Initiale Paris je idealna limuzina koja će komforom, ali i elegancijom zadovoljiti i najstrožije kriterijume. I ona se svakako odlično uklapa u zimski ambijent Etno sela „Vrdnička kula“ na Fruškoj gori, u blizini Vrdnika, gde je moguće provesti jedan ležeran „produženi vikend“.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Renault Talisman
  U kvalitet i izuzetan komfor vožnje modela Renault Talisman smo se do sada više puta uverili… Isto važi i za vrhunsko uživanje u vožnji, zahvaljujući tehnologiji MULTI-SENSE koja se prilagođava vozačevom trenutnom raspoloženju. Talisman je jedina limuzina segmenta D opremljena sistemom upravljanja na sva četri točka 4CONTROL sa elektronskom kontrolom rada amortizera koji garantuje izuzetna vozna svojstva koja spajaju upravljivost, performanse i udobnost.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Pored ovoga, tu su i tehnologije osmišljene da ulepšaju vožnju vozaču i putnicima… R-LINK 2 sa 8,7-inčnim ekranom osetljivim na dodir, BOSE Surround audio sistem, head-up ekran u boji, 7-inčna digitalna instrument tabla, te sveobuhvatna ponuda sistema za pomoć u vožnji, uključujući sistem za parkiranje „slobodnih“ ruku.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U toku je i specijalna promotivna ponuda u svim salonima Renaulta u Srbiji, gde kupac ukoliko se odluči za kupovinu do kraja 2018. dobija i set, tj. 4 zimska pneumatika. Garancija za model Talisman je kao i za sva vozila ovog renomiranog francuskog proizvođača 5 godina ili 150.000 km.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  I još nešto… Od naredne godine, paleta motora na Talismana biće upotpunjena novim 2.0 dCi agregatom. On će dolaziti u dve verzije snage, sa 160 i 200 KS, a imaće i automatsku EDC transmisiju. Više informacija na www.renault.rs

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Etno selo „Vrdnička kula”
  Još od pamtiveka se kupanje u lekovitoj termalnoj vodi koristilo za jačanje organizma i imuniteta uopšte, a danas se to vezuje za dodatna uživanja u terapeutskim i relaksirajućim masažama koje su svima dostupne.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Nekada je to bio statusni simbol vladara i kraljica, a danas je svako u mogućnosti da bude „vladar svog blagostanja“, te je Wellness and spa centar, hotela etno kompleksa „Vrdnička kula“ mesto je gde možete postići savršen balans i harmoniju duše i tela. Uz pažljive ruke stručnih terapeuta, prirodnu kozmetiku, najnežnije mirise bora, kedra, ruzmarina, mente, šumskog voća i meda, kao i prelepo okruženje doživećete pravo opuštanje.

  Foto: EK Vrnička kula

  Foto: EK Vrnička kula

  Ne treba zanemariti ni prirodni faktor lekovite vode… Termalna voda svojim lekovitim svojstvom i pozitivnim delovanjem aktivnih supstanci – između ostalog, sumpor, natrijum, kalcijum, magnezijum i hidrokarbonati, povoljno utiče na stanje koštano zglobnog sistema, reumatskih tegoba, stanja kože i ubrzava zarastanje rana – odnosno pospešuje epitelizaciju.

  Foto: EK Vrnička kula

  Foto: EK Vrnička kula

  Ona na izvorištu ima 35,3°C dok, zahvaljujući najsavremenijem sistemu prerade, u bazene stiže sa temperaturom od 31°C, koja je optimalna za opuštanje mišića i aktivnosti u vodi. Kupanje u termalnoj vodi posebno se preporučuje kod oboljenja zglobova, tetiva, mišića, perifernih nervnih lezija, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti, ali i smetnji kao što su: stres, umor, osećaj radne nesposobnosti, smanjena koncentracija i pamćenje, preosetljivost, razdražljivost, mrzovoljnost, bezvoljnost i smetnje u snu. Više informacija na www.etnoselo-vk.rs

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: editorijal, fashion, moda, n sport, renault talisman, vrdnička kula