0

CARS & MODELS by TopSpeed: Kontrasti (VIDEO)

Neobičan ambijent MOL benzinske stanice, u neobično vreme, uz neobičan automobil Toyota Aygo i najnoviju kolekciju iz ponude N Sporta nije mogao dati „običan“ rezultat

garderoba: Puma, Stuff i Five Seasons – N Sport, Beograd, Auto-put Beograd – Novi Sad 150a
obuća: Puma – N Sport, Beograd, Auto-put Beograd – Novi Sad 150a
automobil: Toyota Aygo
lokacija: MOL Serbia, benzinska stanica Novi Sad 2, Hadži Ruvimova 2
modeli: Maja Marčić i Saša Denčić
fotograf: Aleksandar Savin
video: Petar Marković

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Nastavljamo da se „igramo“ spajajući kontraste, odnosno uobičajeno i neuobičajeno… Ovoga puta, nova kolekcija robnih marki Puma i Staff, ali i novog brenda pod imenom Five Seasons, omogućila nam je da spojimo jesenju odeću i obuću sa jaknama za nešto hladnije vremenske prilike. Zapravo, to nam je omogućila bogata ponuda kompanije N Sport zastupnika i distributera mnogih vodećih svetskih brendova za tržište naše zemlje, ali i Bosne i Hercegovine.

A to nije jedino sa čime smo se „poigrali“… Novi Aygo, neobičan mali automobil marke Toyota, još neobičnije boje, postavili smo u nesvakidašnji, pa još i noćni, ambijent, takođe, neobične benzinske stanice MOL Serbia Novi Sad 2.

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Time smo ovih nekoliko odevnih kombinacija izvodvojenih iz ponude N Sporta predstavili u sasvim drugačijem svetlu. Ako vas zanima kako izgledaju u „standardnom“, posetite www.n-sport. net ili neki od 60 porodajnih objekata širom naše zemlje i Bosne i Hercegovine.

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Toyota Aygo
Novi, odnosno restilizovani Aygo je najmanji automobil u ponudi Toyote. No, to nikako ne znači i da je i najmanje zabavan… Naprotiv! Kompaktan i agilan, ovaj simpatični mališan se tiho i sa lakoćom kreće gradom. Uske ulice i gužve su njegova sprecijalnost, ali ni tada neće proći nezapažen, jer neobičnim izgledom i smelim dizajnom, sa blještavim LED setlosnim gurpama napred i nazad, pogotovo u ovoj atraktivnoj „magenta“ boji, on prosto privlači poglede.

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Bez obzira na svoje skromne dimenzije, Aygo je prilično sofisticiran i odlično opremeljen. Nudi laku „integraciju“ pametnog telefona, uz glasovne komande, a uz to je jednostavan za vožnju i veoma siguran, budući da nudi dosta sistema aktivne i pasivne bezbednosti.

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Ovo verzija hatchback sa petora vrata u paketu X-CITE košta 13.040 evra. Pokreće je trocilindarski redni motor od 998 ccm sa 72 KS i ima petostepeni manuelni menjač. Do 100 km/h ubrzava za 15,2 sekunde i postiže maksimalnih 160 kilometara na čas. Međutim, Toyota Aygo u osnovnom paketu u aktuelnoj kampanji JUST GO može se kupiti za 9.950 evra i uz mesečnu ratu od 89 evra. Više informacija na www.toyota. rs

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

MOL Serbia
Benzinska stanica kompanije MOL Serbia u Novom Sadu, ulica Hadži Ruvimova broj 2, ne samo što je jedna od najmodernijih u mreži renomirane naftne kompanije, već je veoma posebna po svom izgledu. Na njoj je, pored nabavke kvalitetnih goriva, budući da je to imperativ poslovanja ove kompanije, ponuđen i širok asortiman standardnih Evro goriva ili tečnog naftnog gasa.

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Zahvaljujući aditivima najnovije generacije u ponudi su EVO Plus benzin i EVO plus dizel koji omogućavaju najbolje performanse i efikasnost motora, uz smanjenu emisiju štetnih gasova. Tu je i širok asortiman motornih ulja i maziva, te ostalih fluida, pa bogata ponuda automobilske kozmetike i prateće opreme za vozila, ali to nije sve…

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

I ova MOL servisna stanica Novi Sad 2, kao i nekoliko drugih u mreži MOL Serbia, nudi posetiocima priliku za predah i osveženje u jedinstvenom maloprodajnom objektu Fresh Corner. Tu je moguće uživati uz sveže pekarske proizvode, kafu i ostale napitke iz ponude.

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Istovremeno, Fresh Corner objekat nudi Wi-Fi i punjače za mobilne telefone, pa u svakom trenutku posetioci mogu biti sigurni da će biti povezani sa porodicom i prijateljima. Moderan ambijent i prijatna atmosfera učiniće svaku posetu ovoj servisnoj stanici kompanije MOL Serbia u Novom Sadu novim doživljajem, a točenje goriva postaće opuštajuće. Više informacija na www.molserbia. rs.

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: editorijal, fashion, moda, mol srbija, n sport, toyota yaris