0

CARS & MODELS by TopSpeed: Novi sjaj (FOTO)

Ništa nije tako savršeno, da ne može biti bolje... Imajući to u vidu, u ovom modnom editorijalu smo spojili odeću i obuću iz bogate ponude N Sporta za nastupajuću jesen i zimu sa usavršenom zvezdom Mercedes-Benza, restilizovanim modelom C-klase, a sve to u ambijentu poznatog beogradskog Radisson Blu Old Mill hotela, koji se sada pridružio ekskluzivnom brendu Radisson Collection

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Jesen je sigla, a sa njom i nešto hladnije vreme, tako da odeću i obuću treba prilagoditi ovom godišnjem dobu i ovakvim vremenskim prilikama. No, nisu samo vremenske prilike te koje zahtevaju prilagođavanje onoga šta ćemo nositi na sebi, već to u velikoj meri zavisi od situacije, te od toga gde i kada idemo, naravno i sa kim se i zašto viđamo… Uopšte, zavisi od mnogo faktora, tako da nije samo stvar ličnog izbora i komditeta!

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Kompanija N Sport, zastupnik i distributer mnogih vodećih svetskih marki za tržište naše zemlje, ali i Bosne i Hercegovine, u svojoj bogatoj ponudi ima rešenje za svaku priliku. U ovom slučaju, bila je potrebna kombinacija spotskog stila i elegancije, jer ispred Radisson Collection hotela u Beogradu zasijala je novim sjajem jedna dobro poznata zvezda Mercedes-Benza, restilizovana C-klasa.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Za tu priliku, iz ponude N Sporta izdvojili smo nekoliko kombinacija odeće i obuće, koju inače možete pronaći u 60 porodajnih objekata širom Srbije i Bosne i Hercegovine. Pre toga, posetitie www.n-sport.net kako bi imali bolji uvid u zaista bogat asortiman robnih marki koje zastupa ova kompanija…

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Mercedes-Benz C-klasa
  C-klasa Mercedes-Benza na tržištu je pristuna već dve i po decenije. Za to vreme, automobil je konstantno unapređivan, te se može smatrati jednim od lidera u tehnološkim inovacijama, kada je u pitanju svetska automobilska industrija. Ni najnovija, restilizovana verzija C-klase, kao najprodavanijeg model nemačkog proizvođača, nije izuzetak.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Po pitanju dizajna eksterijera, zvezda Mercedes-Benza u D segmentu, najviše promena doživela je na prednjem delu, kao i izgledu svestlosnih grupa napred i pozadi. U enterijeru, najupadljivija izmena odnosi sa na novu digitalnu instrument tablu, kao i infotejment sistem, uz već standardno viskok nivo komfora i bezbednosti.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  C-klasa se može pohvaliti i novom generacijom benzinskih četvorocilindarskih motora. Tu su 1,5-litarske verzije u C 200 i C 200 4MATIC koje raspolažu sa dodatnim 48 V sistemom, a ova kombinacija 48 V naponske mreže i EQ Boost omogućava dodatne funkcionalnosti koje pomažu još većem smanjenju potrošnje goriva, uz poboljšanje agilnosti i veću udobnost.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Sva četiri modela, tj. karoserijske verzije limuzina, karavan, kupe i kabriolet, restilizovane C-klase već su u prodaji na našem tržištu. U okviru programa Mercedes-Benz Financial Services pripremljeni su specijalni uslovi koji predviđaju 2,99% kamate i atraktivnu ratu u iznosu od 399 evra mesečno, te mogućnost zamene po sistemu „staro za novo“. Dodatne informacije možete dobiti na www.mercedes-benz. rs ili u kompaniji Star Import koja je generalni distributer za Mercedes-Benz u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade
  Od 1. avgusta ove godine Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade zvanično se pridružio ekskluzivnom brendu Radisson Collection. Hotel od tada posluje pod novim imenom Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade u okviru hotelske grupacije Radisson Hotel Group.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Radisson Collection hotele odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja novog brenda usmerena je ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete, Fitness & Wellness program i održivi razvoj.

  Foto: Radisson Collection

  Foto: Radisson Collection

  Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama, u neposrednoj blizini glavnih znamenitosti i pružaju jedinstveno lokalno iskustvo gostima. Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade je autentično arhitektonsko zdanje u centru Beograda. Kroz spoj nasleđa prvog parnog mlina iz 19. veka i specifičnog dizajna, hotel predstavlja glavne simbole Beograda, njegovu kulturu i reke u svakom delu enterijera za koji je zaslužan prestižni studio Graft iz Berlina.

  Foto: Radisson Collection

  Foto: Radisson Collection

  Zahvaljujući jedinstvenom konceptu, hotel je nagrađen velikim brojem međunarodnih priznanja za dizajn, očuvanje kulturnog naleđa i prestižnu uslugu. Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade poseduje 236 soba sa unikatnim nameštajem, umetničke detalje poput oslikanih zidova, delo studija Strauss & Hillegaart, kao i nove pogodnosti Radisson Collection Sleep & Wellbeing Experiences.

  Foto: Radisson Collection

  Foto: Radisson Collection

  Sa novim imenom na tržištu, pažnja hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade biće usmerena ka kreiranju novog iskustva za goste, uz servis i sve pogodnosti učešća u programu lojalnosti Radisson Rewards. Menadžment hotela će pod novim imenom nastaviti da aktivno radi na društveno odgovornim projektima, kao i podršci u umetnosti, kulturi i sportu. Podsticaće kretivnost svojih zaposlenih, postavljati izazove i razvijati nove, kreativne koncepte sa idejom da gost uvek bude u srcu svega što kompanija radi. Više informacija na www.radissoncollection.com

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: c klasa, editorijal, fashion, mercedes-benz, moda, n sport, old mill belgrade, radisson collection