0

CARS & MODELS by TopSpeed: Tri u jedan (FOTO)

Neke stvari u životu prosto idu jedna uz drugu, ali nije nužno da se podrazumevaju. U našem slučaju se sve „poklopilo“! Jedan novitet svetske automobilske industrije, koji je upravo stigao u Srbiju, novi Audi Q8, tehnološki savršen, te udoban i komforan kao ambijent hotela Premier Aqua u Vrdniku i odgovarajuća odeća i obuća za jedan opuštajući vikend

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

U ovom slučaju, sve odgovara… I ambijent i automobil, a naravno, i graderoba, budući da nam cilj nije bio spojiti samo udobnost i luksuz, što se već nekako podrazumeva, već i onu neformalnu, opušteniju varijantu aktivnog vikenda. A za to je potrebna adekvatna garderoba i tu N Sport, generalni zasupnik i distributer vodećih svetskih marki za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine ulazi u ovu priču.

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Predstoji nam jesen, ali i period u kojem će biti još uvek toplih i sunčanih dana. Dana koji su pogodni za odlazak u prirodu ili na neki kraći odmor, recimo vikend, gde je slobodno vreme moguće provesti u šetnji ili rekreaciji. Upravo, za takve prilike, iz najnovije kolekcije robne marke Puma i Staff izdvojili smo neke od ovih kombinacija. Ovo je samo deo ponude, a dodatne informacije možete pronaći na www.n-sport. net ili u bilo kom 60 prodajnih objekata širom naše zemlje i Bosne i Hercegovine.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  A gde i sa kim ćete provesti kraći odmor, to je već vaša stvar. Mi smo odabrali novi Audi Q8, koji je upravo stigao na naše tržište i hotel Premier Aqua u Vrdniku…

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Audi Q8
  Audi Q8 kombinacija je elegantnog luksuznog kupe modela s četvora vrata i praktične svestranosti velikog SUV-a. Bogato opremljen i sa izuzetnim mogućnostima digitalnog povezivanja, a dovoljno snažan za off-road aktivnosti, ovaj model je pouzdan suputnik za poslovne prilike i slobodno vrieme. I što je najvažnije, Audi Q8 stigao je na naše tržište!

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Q8 odiše sportskom dinamičnošću i vrhunskim luksuzom. Dug je 4,99 metara, širok 2,00 metra i visok 1,71. S međuosovinskim rastojanjem od gotovo 3 metra nudi prostranu unutrašnjost koja je nadmašila konkurenciju svojim prostranim dimenzijama. Zapremnina prtljažnog prostora ispod poklopca prtljažnika iznosi 1.755 litara.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Novi Audi Q8 predstavlja novo lice Q-porodice. Robusne linije i sportski naglašene površine daju osjećaj snage, prefinjenosti i posebne dinamičnosti stalnog pogona na sva četiri točka. Audi je quattro i quattro je Audi. A to se ovde nije promenilo… Potpuno mehanički centralni diferencijal prenosi snagu na prednju i zadnju osovinu u odnosu 40:60. Kada je to potrebno, većinu snage prenosi na osovinu s boljom trakcijom.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Centralni element je MMI ekran osetljiv na dodir, vrhunskog kvaliteta. Svi su elementi međusobno logički povezani, od ravnih usmerivača vazduha u jednoj liniji do široke konzole na središnjem tunelu s ručicom tiptronic mjenjača. Dodatne opcije kao što su individualna konturna sedišta s funkcijom masaže i ventilacije, četverozonski klima-uređaj i paket kvaliteta vazduha dodatno ističu tehnološku naprednost ovog modela.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Instrumenti su postavljeni u potpuno digitalni Audi virtualni kokpit. Prikaz na 12,3-inčnom ekranu visoke rezolucije jednostavno se prebacuje pomoću komandi na multifunkcionalnom volanu. Head-up display projektuje informacije na vetrobransko staklo, uključujući detaljno navođenje za navigaciju.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Novi član Q-porodice, Audi Q8, poziva vas da doživite osmu dimenziju prefinjenog dizajna i najsavremenije tehnologije. Početna cena za za 50 TDI quattro Tiptronic sa motom od 286 KS je 79.000 evra, a za dodatne informacije posetite najbližeg ovlašćenog Audi dilera ili pogledajte www.audi.rs

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Hotel Premier Aqua
  Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, Hotel Premier Aqua sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Sve ovo čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Hotel raspolaže sa 54 smeštajne jedinice. U ponudi je i 6 multifunkcionalnih sala, koje čine kongresni centar, sigurno su idealno rešenje za takve prilike. Sale su tehnički opremljene po najvišim standardima, a kapaciteta su od 8–100 mesta. Za one koji vole konfor i prostranstvo, koji prepoznaju kvalitet i udobnost nameštaja, žele kvalitetan san, znaju da uživaju u skladu boja, ukratko – obožavaju apsolutnu udobnost i luksuz.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Hotel Premier Aqua je obogatio svoju ponudu izgradnjom sportskog kompleksa koji je prilagođen potrebama kako vrhunskih sportista tako i amatera, a nalazi na svega 5 minuta lagane šetnje od hotela. Listopadne šume koje okružuju sportske terene, pogled na delove netaknute prirode i Nacionalni park Fruška Gora predstavlja idealno mesto za rekreaciju i upražnjavanje različitih sportova.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Na površini od oko dva hektara nalaze se dva terena za tenis i multifunkcionalni teren. Sve ovo izgrađeno je po najvišim standardima. Podloga je tvrda, poznata pod imenom Deco Turf, a upravo na ovakvoj podlozi se održavaju i mečevi US Opena. Više informacija potražite na www.hotelpremieraqua.com

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: audi q8, editorijal, fashion, hotel premier aqua, moda, n sport, puma