0

CARS & MODELS by TopSpeed: Pun pogodak! (VIDEO)

Budući da letnje vrućine ove godine nisu toliko izražene jeste razlog više da ne izbegavamo fizičku aktivnost. Pogotovo ako je umerena i kada istovremeno jača i duh i telo, kao što to čini golf, za koji je potrebna i odgovarajuća garderoba, mada se ponešto može i prilagoditi situaciji i ambijentu. Naravno, uz takav elitni sport ide i elitni automobil, kakav je novi Audi A6...

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Bez obzira na česte vrućine i sparine tokom leta, višak energije uvek treba potrošiti. I to na pravi način. Uvek je poželjno održavati kondiciju i jačati kako telo, tako i duh. Zato smo mi ovaj modni editorijal, bez obzira na visoke temperature uradili na golf terenu. A uz elitni sport, svakako ide i elitni automobil. To je nova, luksuzna limuzina Audi A6. I naravno, pažljivo odabrana garderoba iz kompanije N Sport, generalnog zasupnika i distributera vodećih svetskih marki za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine. Zato smo napravili pravi „paket za uživanje“ i podelili ga sa vama…

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Inače, golf je jedan od najelitnijih sportova koji utiče na razvoj, ne samo u fizičkom smislu nego i u duhovnom, jačajući osećaj za preciznost i tačnost. I to je jedan od najstarijih sportova, jer zna se da je nastao u Škotskoj, još u 14. veku. Imajući u vidu sve to, nemamo nikakvu dilemu da li smo napravili pravi izbor i ovaj doživljaj učinili kvalitetnim.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Rekli smo kvalitetno? Naravno, kao što smo već pomenuli, pažljivo smo odabrali garderobu iz bogate ponude robnih marki Staff, Puma… Kad kažemo „pažljivo“ mislimo na to da su se prijatni materijali, udobnost garderobe i vežba duha i tela ujedinili, tako da smo sve to ispratili sa lakoćom. Ukoliko vam je potebna ovakva odeća i obuća, za početak možete se informisati o ponudi na sajtu kompanije N Sport www.n-sport.net, a potom i da posetite neki od 60 prodajnih objekata širom naše zemlje i Bosne i Hercegovine. Vredi to učiniti!

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Audi A6
  Kao što smo već rekli, „luksuz“ je drugo ime nove generacije modela Audi A6. Ova poslovno-porodična limuzina sa pomera granice u premijum E segmentu i nameće se kao „igrač“ koji menja odnos snaga u zahtevnoj biznis klasi. A ništa manje nismo ni očekivali od njega. Atratkivan izgled ga ne napušta, a znak globalnog uspeha je ogleda se i u velikom interesovanju kupaca, kako na svetskom tržištu, tako i u Srbiji. Oštar dizajn savršeno pristaje elegantnoj, velikoj limuzini. Napregnute, ravne linije naglašavaju moćne konture i vešto sublimiraju sportsku i otmenu notu.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Pored velike „singl frejm“ maske, ističu se nove LED svetlosne grupe sa specifičnim potpisom napred i pozadi, kao i veliki aluminijumski naplaci od 21 inča. Audi ne skriva svoju veličinu, naprotiv, automobil dugačak blizu pet metara i širok više od dva deluje impresivno i moćno. Međutim, mnogo toga je promenjeno „ispod kože“. Šasija sastavljena od aluminijuma i čelika je reprojektovana tako da prednji deo daje veću torzionu čvrstinu, a ona je povećana i na prednjoj osovini.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Novitet, dakle, ima zadatak da postavi standarde u svakom, a posebno u tehnološkom smislu i stoga je preuzeo najsavremenije asistencije u vožnji od većeg i skupljeg modela, Audija A8 koji je perjanica game sa „četiri prstena“. Na raspolaganju je čak 39 sistema koji boravak u A6 čine sigurnijim, dok integralni quattro pogon i sistem upravljanja na sva četiri točka doprinose izvanrednoj stabilnosti. Za one koji žele maksimalni komfor i udobnost, na raspolaganju je adaptivno vazdušno oslanjanje sa automatskom regulacijom visine karoserije i tvrdoće amortizera. Model sa oznakom 50 TDI pokreće V6 dizel zapremine 3,0 litara sa 286 konjskih snaga i maksimlanim obrtnim momentom od 620 Nm, dok je za prenos snage zadužen osmostepeni automatski Tiptronic menjač. Više informacija na www.audi.rs

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Golf Club Centar
  Golf Centar se nalazi u najpitomijem delu vojvođanske ravnice, naslonjen na desnu obalu reke Tise, u neposrednoj blizini Carskog lovišta i Carske bare. Smešten je neposredno uz magistralni put Novi Sad – Zrenjanin, u opštini Žabalj i udaljen svega 100 km od Beograda, 35 km od Novog Sada, 130 od Subotice i 15 od Zrenjanina. Reka Tisa, biser vojvođanske ravnice, u ovom delu svog plovnog puta, okružena je pitomim pašnjacima i bogatim ribnjacima, što u mnogome krasi i zaokružuje ambijentalnu celinu Golf Centra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Centar se prostire na površini od 45 hektara. U okviru ovog kompleksa nalazi se izgrađen golf teren sa 9 polja dužine 2701 m (5402 m) i par 36 (72), sa šest vodenih i 20 pešačkih prepreka. Sam treren je urađen po svetskim standardima, počev od dizajna, sistema za navodnjavanje, travnatih smesa, pa sve do prirodnih i veštačkih golf prepreka (jezerca, peščane prepreke, zasadi, biotop). Postavka terena je izuzetno interesantna i iziskuje maksimalnu koncentraciju i preciznost.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Kompleks Golf Centar sadrži i klupsku sa recepcijom i svlačionicama, sobu za odlaganje golf opreme i prodavnicu iste. Tu su i dva potpuno opremljena vežbališta za duge udarce (Driving range), vežbalište za udarce iz peska – Chipping green, pa vežbalište za kratke udarce – Putting green, kao i Pitching green gde se uvežbavaju kratki i srednji udarci na green.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Nakon golfa ili i bez učešća u igri, osveženje je moguće potražiti u restoranu, koji ima okrivenu terasu za 150 gostiju, kao i letnju baštu za 50 osoba, a tu je i parking za više od 100 vozila. Više informacija na www.golfcentar.rs

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: audi a6, editorijal, fashion, golf club centar, moda, n sport, puma, staff