0

CARS & MODELS by TopSpeed: Smela kombinacija (VIDEO)

Noviteti se samo nižu, kako u automobilskoj, tako i u modnoj industriji, nove destinacije radi uživanja, celoj priči daju poseban „ukus“. Ovoga puta, mi smo napravili jednu smelu kombinaciju atraktvnog automobila, garderobe i lokacije...

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Kao što je i prirodno, jul mesec nam donosi vrućinu i visoke temperature. Zbog toga je N Sport u svoju ponudu uvrstio komforniju, odnosno laganu i udobniju odeću i obuću. To nije predstavljalo neki problem, budući da ova kompanija zastupa vodeće svetske robne marke. Materijali su pažljivo birani i imaju značajnu ulogu da nam što više olakšaju boravak u prirodi tokom letnjih, vrelih dana…

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Za razliku od prošlog broja, sada možete videti nešto „svečanije“ odevne predmete, koji su prilagođeni atraktivnom i elegantnom automobilu kakav je VW Arteon, ali i prijatnom ambijentu Ateljea vina „Šapat“ u Novom Slankamenu. Svakako, znamo da se u vinarije obično posećuju „s jeseni“ kada je sezona berbe grožđa, no mi smo ovaj put napravili izuzetak. Međutim, nismo napravili nikakav izuzetak po pitanju onoga da ovim editorijalom ne želimo da popularizujemo, niti ohrabrimo bilo koga da konzumira alkohol, a pogotovo da nakon toga vozi!. Ne, to nikako, jer to su nespojive stvari!

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Sa druge strane, ne možemo ni da vam prikažemo kompletnu kolekciju robnih marki Puma, Staff Jeans, No Excess, budući da je ovo samo deo, koji je verovatno dovoljan da privuče vašu pažnju i želju da posetite sajt www.n-sport.net i sami odabrete vaš odevni predmet iz ovogodišnje kolekcije, i kao mi, sebi olakšate laganom odećom i obućom ove tropske dane. Nakon letimičnog pregleda ponude putem interneta, ipak, vam savetujemo da sledeći korak bude poseta nekog od 60 prodajnih objekata N Sporta širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Volkswagen Arteon
  Elegatni kupe Volkswagena sa petora vrata, Arteon, već neko vreme je na našem tržištu. Nemoguće je ne primetiti ga, pre svega, zbog atraktivne pojave koju donosi nesvakidašnji dizajn. Možda je za nijansu upadljiviji u onoj „kurkuma“ ili zlatnoj boji, ali u ovoj beloj, deluje mnogo smirenije.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  VW Arteon je tu da zainteresuje kupce koji žele više od Passata. On je veći, tj. prostraniji od modela CC koji već dobro poznajete, duži za 100 i širi za 40 ali i niži za 30 milimetara, a to dodatno pojačava utisak veličine. Sam stil i pojava su drugačiji, LED svetlosne grupe su svakako tu, no sve te izdužene linije i niska silueta, a posebno ogromna prednja hauba sa „naborima“ deluje posebno atraktivno i moćno, baš kao i kod modela Audi A5 Coupe.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U ovom slučaju, elegantni kupe je došao sa motorom 2.0 TDI od 150 KS, koji postiže u rasponu od 3.500 do 4.000 o/min. Maksimalni obrtni momenat od 340 Nm, pri veoma niskih 1.750 do 3.000 obrtaja u minuti jeste ono što celu priču čini boljom, a sa njim je odlično uklopljen doda još izvanredni DSG sedmostepeni menjač. Inače, početna cena za VW Arteon je 37.490 evra, a više informacija o njemu možete dobiti na www.volkswagen.rs

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Atelje vina „Šapat”
  Naziv Ateljea vina „Šapat“ nije slučajnost, jer smo svesni neverovatnog broja umetničkih dela koja su nastala tako što je autor uz „šapat“ vina pronašao nadahnuće… Uostalom, vino je oduvek bilo deo verni pratilac kulture, pa i umetnosti.

  Foto: Atelje vina Šapat

  Foto: Atelje vina Šapat

  Od 2009. godine, koncept ŠapART se razvija kao sastavni deo vinarske priče o radu i ljudima, umetnosti i vinu i vezama koje međusobno razvijaju, kao i načinima na koje se dopunjuju. Cilj je da se promovišu i podrže autentični autori i mladi talenti, koji u svetu umetnosti ostavljaju značajan trag i otvaraju nove perspektive.

  Foto: Atelje vina Šapat

  Foto: Atelje vina Šapat

  Umetnici svoje radove izlažu i predstavljaju u okviru kompleksa vinarije, u posebnom prostoru  u okviru vinskog podruma, kao i u autentičnom ambijentu Šapat restorana. Svako novo poglavlje u njihovom razvoju dokazuje da vino u određenim trenucima preskače podrazumevanu vinsku kulturu i ide korak dalje.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Cela koncepcija i prostor koji zauzima vinarija, pruža dosta toga. Počevši od ukusne hrane, tačnije restorana, bašte koja ima prelep pogled, posebno u ovo doba godine, kao i luksuzno uređenih apartmana. Više informacija na www.sapat.rs

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: atelje vina šapat, editorijal, fashion, moda, n sport, vw arteon