1

OPEL UZ JIRGENA KLOPA: Svi smo mi Crveni u subotu!

Opel uz Jirgena Klopa u finalu Lige šampiona – večeras u utakmici Liverpula protiv Real Madrida

Foto: Opel

Foto: Opel

Nikad nećeš hodati sam (You’ll never walk alone) – himna koju navijači Liverpula pevaju pre i tokom svakog meča naročito će biti aktuelna danas, 26. maja, kada će „Crveni”, na čelu sa Jürgen Kloppom, igrati protiv Real Madrida.

pročitaj još

  Opel i Jirgen Klop su partneri od leta 2012. kada se simpatični i harizmatični trener pridružio proizvođaču automobila baziranom u Riselshajmu kao brend ambasador. Bivši trener Majnca 05 i Borusije iz Dortmunda, koji se pridružio Liverpulu u oktobru 2015. je bio ključan deo u pozitivnom razvoju Opelovog brenda u prethodnih šest godina. Od 2012. on se pojavio u oko 20 televizijskih reklama pored drugih brojnih aktivnosti od poseta Porodičnom kupu (Family Cup) do pojavljivanja na salonu automobila u Frankfurtu i Hessentag događaju u Riselshajmu.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Od trenutka kada se pridružio Opelu, Klop je oduševio sa svojim emocionalnim i šaljivim pojavama u reklamnim kampanjama kompanije. U jednom od njegovih prvih pojavljivanja, testirao je „video parking sudiju” I došao do zaključka da je automobil jasno „unutra”. Slede mnogi drugi nastupi kao u reklami za LED svetla modela Mokka X kada filmska ekipa nestrpljivo čeka njegov dolazak, a on jednostavno prokomentariše da su svetlosni uslovi i dalje savršeni.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Iako živi u Velikoj Britaniji, Klop i dalje insistira na vožnji Opela, a svoj 50. rođendan prošle godine je obeležio potpisivanjem dugoročnog produžetka ugovora sa brendom iz Riselshajma. On često označava Opelove modele kao „pun pogodak” – upravo kako se njegova neumorna posvećenost brendu može opisati za Opel.

  Izvor: PR Opel Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: fudbal, jirgen klop, liga šampiona, liverpul, opel
  Popularni komentari
  • d
   delije offenbach

   Großgerau…