0

BEZ MOBILNOG TOKOM VOŽNJE: Volkswagenove “futrole” za iPhone 8 napravljene od karoserije vozila! (VIDEO)

Švedski ogranak Volkswagena pokrenuo je ovih dana interesantnu kampanju prodaje “futrola” za iPhone 8 napravljene od limarije automobila nastradalih u sudarima upravo zbog korišćenja mobilnog tokom vožnje

Foto: Volkswagen

Foto: Volkswagen

Dobro vam je poznato koliko je opasno koristiti mobilni telefon u vožnji, a naročito „kuckati“ poruke dok učestvujete u saobraćaju. Ne samo što vam oči tada ne prate šta se dešava ispred vas, već vam je i jedna ruka zauzeta, a koncentracija za vožnju gotovo ravna nuli.

pročitaj još

  Foto: Volkswagen

  Foto: Volkswagen

  Upravo u cilju promovisanja nekorišćenja telefona tokom vožnje, odnosno naglašavanja koliko to može da bude opasno, Volkswagen je u Švedskoj pokrenuo kampanju pod nazivom „Crashed Cases“, odnosno prodaju limitirane serije „futrola“ za Apple iPhone 8 telefon napravljenih od karoserije vozila koja su učestvovala u sudaru upravo zbog korišćenja mobilnog!

  Cena „kutije“ košta 599 švedskih kruna, odnosno oko 57 evra, a celokupna zarada ide u Trafikskadefonden, odnosno u fond namenjen za pomoć onima nastradalim u saobraćajnim nesrećama.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: apple iphone 8, futrola, maska, telefon, volkswagen, vw