0

Radisson Blu Old Mill Hotel dobitnik World Luxury Hotel Awards nagrada

Ovogodišnji dobitnik nagrade World Luxury Hotel Awards, i to u dve kategorije, jeste Radisson Blu Old Mill Belgrade

Foto: Radisson Blu

Foto: Radisson Blu

Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade je ponosni dobitnik ovogodišnjih nagrada World Luxury Hotel Awards u kategorijama “Luksuzni gradski hotel” (Luxury City Hotel) i „Luksuzno arhitektonsko i dizajn hotelsko zdanje” (Luxury architecture design hotel)!

pročitaj još

  Nagrade su uručene na ceremoniji World Luxury Hotel Awards 2017 koja je održana 2. decembra u Saint Moricu. Godišnje nagrade World Luxury Hotel Awards predstavljaju oznaku za izvanredan kvalitet, a hotelu Radisson Blu Old Mill je dodeljena zahvaljujući rezultatima online glasanja gostiju. Takođe, to je i verna potvrda da hotel Radisson Blu Old Mill zaista pripada vrhu hotelijerske lestvice i uživa povjerenje gostiju iz celoga sveta.

  Foto: Radisson Blu

  Foto: Radisson Blu

  Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade World Luxury Hotel Awards poseduje još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: World Travel Awards za “Vodeći hotel u Srbiji 2017.”, World Travel Awards za “Vodeći hotel u Srbiji 2016.”  dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn – prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji “Renoviranje” i druga nagrada u kategoriji “Commercial”.

  Foto: Radisson Blu

  Foto: Radisson Blu

  Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade – Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine i Luxury Business Hotel of the Year 2018, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela.

  Izvor: PR Radisson Blu Old Mill

  chats-viber-ts

  Tagovi: belgrade, hotel, nagrada, old mill, radisson blu